Azuriz vs Bahia – 11. maj 2022 01:30

Pokal | Pokal
Azuriz over 0.5 mål
Tippet til 2.20
Units 2/10
Vundet +2,40
Udgivet 10. maj. 09:42
Besøg Cashpoint

*Reklamelink

Brasilien, Copa do Brasil

"Tre ting der taler for spillet"

1️⃣ Bahia kommer meget vel til at roterer hér. Tre stamspillere er spærret og fem andre har spillet mange kampe på det seneste og kan få et hvil.

2️⃣ Azuriz er en ny og ung klub som har gjort komet karriere. De er nu i Serie D og har midlerne til at rykke højere op. De har scoret i fem af syv liga og pokal kampe denne sæson.

3️⃣ Bahia har lagt godt fra land i Serie B. Pokalen skal man ikke kimse af men det primære fokus burde være på at rykke op igen. Det kan måske påvirke spillernes indstilling.

Azuriz har blot fire på år bagen og har sat kursen mod de højere divisioner. Klubben er ejet af en gruppe investorer som har Real Madrid's Marcelo med i ejerkredsen. Penge mangler de ikke. Denne sæson er deres første i Serie D, hvor de med syv point efter fire kampe har fået en flot start og må regnes som en top 4 kandidat i deres gruppe. I pokalen er det blevet til sejre over to Serie C hold indtil videre. Dette er et returopgør. Første kamp endte 0-0 og nu skal Azuriz frem for at afgøre det. I senest ligakamp blev flere af stamspillerne sparret med henblik på denne kamp.

Bahia rykkede ud af Serie A sidste sæson men har sat kursen mod oprykningen i første forsøg. De er startet godt med 13 point efter seks kampe og indtager dermed førstepladsen. Grundet ligaen, pokalen, statsmesterskabet og regions pokal-turneringen har Bahia allerede spillet 24 kampe i 2022. På det seneste har målmand Danilo Fernandes (fast), forsvar Luiz Otávio (fast), midtbanespillerne Patrick (fast), Daniel (fast) og Marco Antônio (fast) spillet mange kampe og de kan derfor sidde her over. Det gør ihvertfald forsvar Didi (rotation), midtbanemand Emerson (fast) og den offensive midt Rildo (fast) da de har spillet Copa for et andet hold. Eftersom næste og vigtige ligakamp mod Vasco er om fire dage, er det ikke utænkeligt der bliver roteret.

Bahia er på papiret et meget bedre hold end Azuriz. Azuriz holdte dog stand i det omvendt opgør (0-0) og spiller nu sin største kamp i historien. Det er ikke utænkeligt at Bahia sender en pose blandet bolsjer på banen og det øger alt andet lige Azuriz's chancer for at komme på tavlen. Værterne har fået en fin start på tilværelsen i både ligaen og selvfølgelig Copa, og den har de gode chancer for at fortsætte hvis Bahia har fokus rettet mod Serie B.

Azuriz – Bahia Odds


Azuriz – Bahia Head 2 Head


Flere Tips

3. okt.
18:45
Units 1/10
Tippet til 1.95
Units 4/10
Tippet til 1.72
Units 3/10
Tippet til 1.90
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar