18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AZ Alkmaar-Celtic-26. August 2021 20:15

Units 1/10 Vundet
AZ Alkmaar vs Celtic
AZ Alkmaar vinder
26. august 2021 20:15
ComeOn
Tippet til 2.05
Udgivet 26. august 2021 07:07
Alkmaar måtte op til denne sæson sige farvel til tre af deres bedste spillere, da de ikke længere kunne holde på Myron Boadu, Calvin Stengs og Marco Bizot. Det har naturligvis svækket truppen, og det hjælper heller ikke, at Owen Wijndal fortsat er ude med en skade.

Det er dog ikke alt, der er skidt i Alkmaar truppen. Fortsat er spillere som Tein Koopmeiners, Fredrik Mistjö, Jesper Karlsson og Dani de Wit. Der er en masse kvalitet tilbage, som godt kan spille med på Europa League niveau.

Celtic ser ud til at have fundet formen igen, ihvertfald hvis man kigger på deres seneste resultater. De slår St. Mirren 6-0 senest og satte der deres 6. Sejr i streg. Her skal vi også bare huske på, at den skotske række ikke er meget værd, når vi er ovre Rangers og Aberdeen, samtidig med at de seneste fem kampe alle har været på hjemmebane.

Vi skal ikke længere tilbage end juli før vi så Celtic være i problemer med FC Midtjylland, som på trods af en flot trup, stadig må vurderes under AZ Alkmaar.

Derudover så kan Celtic også efter deres 2-0 sejr i første opgør, tillade sig at tabe med ét enkelt mål til Alkmaar.

AZ Alkmaar – Celtic Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

AZ Alkmaar
Celtic
Odds are subject to change. Last updated 26. august 2021 20:14.

AZ Alkmaar – Celtic Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar