Avranches-Chateauroux-13. August 2021 19:00

Avranches vs Chateauroux
Chateauroux vinder Draw No Bet
19:00 13. august 2021
Tippet til 1.66
Units 2/10
Tabt
Udgivet 7. august 2021 20:41
Frankrig, National.
Chateauroux er blandt favoritterne til at vinde ligaen, og har investeret i holdet op til sæsonen. Avranches var tæt op nedrykning sidste sæson og virker ikke forbedret.

Avranches har spillet i National i mange år efterhånden. De var omkring sub-toppen for et par år siden men gør sig sjældent positivt bemærket. Senest var de i den nederste fjerde. De kan meget vel ende deromkring igen i denne sæson. Holdet har mistet en håndfuld startere, hvor særligt offensiven har sagt farvel til et par stærke mand i topscorerne Nilor og Essende der stod 16 af 36 mål. Derudover tre andre offensive stamspillere der bidrog med mål og assists. Træner Reculeau forsøger at lukket hullet med unge Bianchini (leje Amiens) der har begrænset senior erfaring samt erfarne Pollet (få kampe sidste sæson og fra N2). Det gav ikke pote i første runde hvor det blev til 0-0 mod Créteil. Et andet af de formodet bundhold.

Chateauroux rykkede ud af Ligue 2 med et brag men spås gode chancer for at rykke op i første forsøg. Klubben blev købt af en Saudi prins i foråret og selvom der har været mange afgange henover sommeren, er der kommet flere og gode spillere ind. De tæller blandt andet den tidligere Niort & Metz målmand Delecroix, forsvar Mbengue (tidl Caen), midtbanespillerne Mexique (Cholet), N'Goma (Brest) & Daham (Sochaux) samt angriberne Nolan Roux (Brest) og Robinet (Laval). Alt i alt har de tiltrukket spillere der normalt er at finde i L1 & L2 samt de bedste fra rivalerne i N1.

Chateauroux bliver svære at komme udenom denne sæson i National 1. De har mange penge i ryggen og har fået bygget et konkurrence dygtigt hold fra dage 1. Avranches har ikke fået erstattet deres afgange med samme kvalitet. De regnes som et hold der formentlig slutter i nederste halvdel af tabellen og selvom de nyder godt at hjemmebanen her, kan de få svært ved at stoppe Chateauroux's opryknings-tog.

Avranches – Chateauroux Odds


Avranches – Chateauroux Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar