18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Avarta-KFUM Roskilde-30. May 2021 13:00

Units 5/10 Tabt
Avarta vs KFUM Roskilde
Flest mål i 2. halvleg
30. maj 2021 13:00
Udgivet 29. maj 2021 22:14
Kamp: Avarta – KFUM Roskilde
Tip: Halvleg med flest mål: 2. halvleg
Odds: 2,05
Bookmaker: Bet365
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Enormt vigtigt opgør mellem Avarta og Roskilde KFUM, som begge er placeret under stregen. KFUM med 23 point og á point med Brønshøj, som ligger lige over stregen pga. bedre målscore, men også med en kamp mere spillet. Avarta ligger sammen med Skovshoved på 21 point lige under KFUM.

Der er altså livsvigtige point på spil, når de to mandskaber tørner sammen, og jeg forventer da også, at opgøret bliver præget af nervøsitet og lidt tilbageholdenhed fra starten, da man for alt i verden ikke må afgive noget tidligt i kampen og besværliggøre situationen yderligere. Kampe med meget på spil er ofte taktisk låste i kampens åbning, og det er da også to relativt defensivt mandskaber, der har tendens til at spille målfattigt i kampens begyndelse.

Således har der i Avartas seneste 4 af 5 kampe været flest mål i 2. halvleg, mens det har været i de seneste 4 af 4 for KFUM’s vedkommende, og faktisk har KFUM spillet 0-0 til pausen i alle fire kampe. KFUM er underdogs, og det er de faktisk ofte, men har en evne til at undgå mål imod, selvom de er spillet under græstæppet.

Skulle det stå 0-0 til pausen, så tror jeg, at der vil blive åbnet op, som kampen skrider frem. I hvert fald er Avarta nødt til at gå efter sejren, da man skal hente point på både KFUM og Brønshøj, der begge har sidste runde-kampe mod hold, der allerede er kvalificeret til næste sæsons 2. division, og dermed intet har at spille for. Uafgjort er derfor ikke nok for Avarta, som selv kan afgøre tingene med en sejr her, mens man får en bundgyser mod Skovshoved i sidste runde.

Derfor synes jeg, at oddset er ganske fornuftigt, når man tænker på holdenes mange målløse 1. halvlege og et scenarie, der betyder, at Avarta skal angribe, hvilket vil åbne op for KFUM-kontraangreb.


Avarta – KFUM Roskilde Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Avarta
KFUM Roskilde
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 30. maj 2021 12:55.

Avarta – KFUM Roskilde Head 2 Head


Skriv et svar