Australien vs Indonesien – 28. jan. 12:30

Fodbold icon
Asian Cup Slutspil | Asian Cup
Australien vs Indonesien
Australien vinder uden scoring fra modstander
Tippet til 1.72
Units 5/10
Vundet +3,60
Udgivet 27. jan. 23:49

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Australien er et velorganiseret mandskab.

✅ Indonesien har scoret i alle gruppekampe, men har faktisk skabt ganske lidt offensivt.

✅ Indonesien vil gå i defensiven og give afkald på det offensive for at forsvare den hjem.

Australien er storfavoritter her, og jeg er faktisk ret overrasket over, at man får dette flotte odds på, at Australien vinder til 0. Det er en lilleputnation, man møder, og selvom Australien ikke længere har store profiler på deres landshold, som man havde tidligere, så skal der være stor niveauforskel, hvilket kommer til at vise sig i dominans på bolden og på resultat.

Australien er et velorganiseret mandskab, og man har i gruppespillet afgivet meget få chancer væk. Man indkasserede til Usbekistan og holdt målet rent mod Syrien og Indien. Det er svage nationer, men sammenlignelige med Indonesien, og Australien havde kun et skud på mål imod i hver af de tre kampe.

Indonesien er en nation på vej frem i fodbold, men det er stadig en lilleputnation, der har fået klø, hver eneste gang, de har mødt en modstander af en vis kvalitet. Indonesien har nogle spillere, som gør sig på U-hold/reservehold i Europa, men det er primært spillere fra en svag hjemlig liga, og jeg synes, indoerne bliver overvurderet en del, fordi de formåede at lave mål i deres puljekampe.

Mod Irak tabte man 3-1, men havde kun et enkelt forsøg indenfor rammen og målet kom efter absurd dårligt forsvarsspil af Irak. Det var endnu vildere mod Japan, hvor Indonesien blev kørt ud af plænen, hvor man så i overtiden fik pyntet på resultatet med en scoring i overtiden efter nogle misforståelser i den japanske defensiv. Det var igen Indonesiens eneste afslutning indenfor rammen, og i alt skabte Indonesien kun 0,09 på xG.

Indonesien kommer næppe til at få mange besøg i Australiens straffesparksfelt, og i en knock out-kamp, så forventer jeg, at aussierne er noget mere skærpede i defensiven, end Japan f.eks. var i overtiden af deres kamp. Samtidig forventer jeg, at Indonesien vil komme til at stå meget lavt på banen i forsøget på at forsvare 0-0 så længe som muligt. De vil få langt til Australiens mål, og med Australiens små udfordringer offensivt, så kommer de ikke til at kaste alt frem, da man ikke skal ud i en comeback-kamp ved at indkassere et dumt mål.

Jeg tror på en smal sejr til Australien, hvor man holder Indonesien fra fadet og formår at kontrollere det hjem. Linjen på -2,25 kan godt spilles, men jeg vil hellere have 1-0 og 2-0 med.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Australien – Indonesien Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Australien – Indonesien

Australien: Skader og karantæner

Indonesien: Skader og karantæner

Australien – Indonesien Head 2 Head

Flere Tips

16. apr.
Units 4/10
Tippet til 1.95
Units 2/10
Tippet til 2.00
Units 1/10
Tippet til 1.57
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar