Australien vs Bangladesh – 16. nov. 10:00

Fodbold icon
VM Kvalifikation AFC grp. I | World Cup Qualification AFC
Australien vs Bangladesh
Under 5.5 mål
Tippet til 1.90
Units 1/10
Tabt -1,00
Udgivet 11. nov. 14:35

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Australien er i gang med et generationsskifte. Hele 10 markspillere med 10 eller færre landskampe. Flere profil med, deriblandt målmand Ryan og forsvar Souttar.

✅ Bangladesh gør sig sjældent positivt bemærket mod de bedre AFC nationer men taber sjældent stort. Sidst de lukkede 6+ mål ind var i 2016.

✅ Australien giver 1,35 for at holde målet rent. Gode chancer for at det sker. Sidst de scorede selv 6 mål var i 2019 mod Taiwan.

Australien er kæmpe favoritter og burde også vinde uden problemer. Flere af spillerne er at finde rundt omkring i Europa men få stikker ud i forhold til tidligere. Defensivt er Matt Ryan & Souttar profilerne mens midtbanemand Luongo har talrige Championsship sæsoner på cv’et. Offensivt bliver det Maclaren og Duke som skal trække læsset. Maclaren score pænt i A-League og begge er vant til et højere niveau end gæsterne men holdet mangler den x-factor som de fraværende Leckie og Mabil kommer med. De fleste spillere rejser til Australien i dagene op til kampen. Efter 3-4 dage sammen kommer kampen og efterfølgende flyver de til Kuwait for at møde Palæstina. Der er mange og lange rejsedage for australierne som kan have en indflydelse på hvordan de fordeler krafterne.

Bangladesh kom til anden kval runde via en samlet 3-2 sejr over Maldiverne. Det holdte hårdt men de gik videre til deres tredje AFC VM kval gruppespil i træk. De to forgående har ikke været noget at råbe hurra for med blot seks mål scoret på 18 kampe og ingen sejre. Det sidste har de dog fine chancer for i denne gruppe. Bare ikke ude mod Australien. Truppen består primært af spillere fra den lokale topklub Bashundhara Kings. De gør det hæderligt på AFC Cup niveau men udlændingene trækker det største læs for dem og særligt offensivt. Bangladesh er på trods af deres størrelse gode til at begrænse sine nederlag. Ingen af deres 18 seneste VM kval kampe er tabt med seks mål og blot én gang har de tabt 5-0 (ude mod Qatar). Retfærdigvis kommer de til kampen uden deres første og anden målmand, hvilket er et minus for spillet. Som helhed har de fleste spillere dog et nært kendskab til hinanden fra Bashundhara Kings.

Australien er -4,75 favoritter og kan meget vel score fem mål. De har dog flere nyere spillere med og mangler et par profiler som bringer lidt ekstra kryderi i det offensive spil. Det er ikke utænkeligt at Bangladesh har mange mand bag bolden, og selvom både første og anden målmændene er ude, har de før vist at de kan begrænse modstanderne offensivt. Gode chancer for en pligtsejr til Australien men indenfor linjen.

Find flere fodboldtips på SpilXperten.

 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Australien – Bangladesh Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Australien – Bangladesh

Australien: Skader og karantæner

Bangladesh: Skader og karantæner

Australien – Bangladesh Head 2 Head

Flere Tips

14. apr.
14:00
Units 1/10
Tippet til 2.11
Units 5/10
Tippet til 2.17
15:00
Units 4/10
Tippet til 2.00
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar