Australien U23 vs Jordan U23 – 15. apr.

Fodbold AFC U23 Asian Cup
Australien U23
Jordan U23
15. apr.
16:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

15. apr.
16:00
Australien U23 vinder
Tabt -3,00

Units

3/10
Australien U23 vinder %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Australien og Jordan sparker AFC U23 Cup i Qatar i gang. Australien har spillet tre WAFF kampe i regionen den seneste måned.
  • Australien har udtaget et stærkt hold, hvor majoriteten af spillerne er faste i A-League. Den senior erfaring kan komme dem til gode.
  • Jordan kvalificerede sig fra en svag gruppe, hvor de endda var værter.

| Sidst opdateret:


Analyse

Australien er et af de mere interessante hold til dette års AFC U23 Cup. Selvom de er langt væk hjemmefra, er mellemøsten efterhånden et vant miljø for Australien. De spillede tre kampe her i løbet af marts og gæster det oftest for at møde de bedste AFC rivaler. Truppen udtaget består primært af spillere fra A-league og en håndfuld fra Europa. Fælles for majoriteten af A-league spillerne er at de er faste for deres klubber og både defensive og offensive spillere har gang i en god sæson. Majoriteten af disse spillere deltog også i den franske turnering, Toulon, i 2023 hvor de blandt andet slog Mexico og Frankrig på deres vej til bronzemedaljerne.

Jordan er faste deltagere til AFC U23 Cup og skiftes mellem en gruppespils eller kvartfinale eliminering. Truppen består udelukket af spillere fra deres nationale liga, med én undtagelse. Den er dog blot rangeret som den 13’ende bedste i AFC regi. Jordan har spillet to træningskampe op til AFC U23 Cup og deltog ligesom Australien i WAFF U23 Championship i marts. Her fik de en fin femteplads mens Australien vandt sølv.

Det er en lille fordel for Jordan af AFC U23 Cup spilles i deres region. Australien er dog så vant til det efterhånden at fordelen bliver mindre og mindre for deres modstandere. Australien har et af de bedre hold på papiret, og kan de få det til at fungere, er de en stærk kandidat til titlen. De har ihvertfald gode chancer for at åbne med en sejr her.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar