Australia National Champs (uden Plapp) – 12. January 2022 07:30

Australia National Champs (uden Plapp)
Rohan Dennis
07:30 12. januar 2022
Tippet til 1.66
Units 1/10
Vundet
Udgivet 11. januar 2022 21:02
Et forsigtigt lille spil på onsdagens nationale mesterskaber i enkeltstart i Australien – cykelsæsonen er officielt startet.

Der er tvivl om hvorvidt den forsvarende mester, Lucas Plapp, stiller til start. Enkelte steder står han noteret som nærkontakt til corona og dermed ude af løbet – derfor har Bet365 lavet vindermarkedet uden Plapp, så hvis Plapp mod forventning deltager – og vinder – så går spillet i stedet på den rytter, der får andenpladsen.

Her går jeg med Rohan Dennis. Det er altid småbekymrende, når en enkeltstartsspecialist skifter hold, for en ny enkeltstartscykel kræver tilvænning. I det her tilfælde er Dennis gået fra en rigtig god enkeltstartscykel til en rigtig god enkeltstartscykel – måske endda en my bedre. Jumbo har i de seneste års tid fyret gode enkeltstarter af.

Han plejer at være solid i januar, men det er ikke her, han satser mest på formen. Han har andre mål. Især nu hvor Tour Down Under ikke er en del af kalenderen på grund af corona. Her er Luke Durbridge nok en anelse foran rent formmæssigt. Durbridge vandt mesterskabet i 2020 med 18 sekunder ned til Dennis og 2019 med 22 sekunder ned til Dennis. I 2019 havde han imidlertid en nedgang i enkeltstartsdisciplinen (indtil han skiftede cykel ved VM 2019). I 2020 var han også under niveau og endte sæsonen uden sejre. I 2021 rejste han sig med et par triumfer samt OL-bronze.

Bet365 er pt. de eneste ude med odds. 1,66 på Rohan Dennis indeholder lige akkurat værdi, skønt Luke Durbridge plejer at være i skræmmende god form i januar. Jeg vil tage den ned til odds 1,50. Markedets størrelse gør at jeg sender én unit afsted.

Australia National Champs (uden Plapp) – Odds


Australia National Champs (uden Plapp) – Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar