Australia-Kuwait-3. June 2021 21:00

Australien vs Kuwait
Australien -1.50 (AH)
21:00 3. juni 2021
Units 1/10
Vundet
Udgivet 3. juni 2021 14:28
Kamp: Australien – Kuwait
Tip: Australien -1,5 (AH)
Odds: 2,02
Bookmaker: bet365

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Australien skal spille deres første landskamp siden 2019, og de starter blødt ud mod svage Kuwait. Det er dog langt fra en kamp uden noget på spil, da de spiller om VM-Kvalifikationen, hvor Australien kun er to point foran Kuwait. 

Der er enektel profiler fra det australsk landshold, der er blevet forbigået i denne omgang. F.eks. ser vi ikke nogen Aaron Mooy eller Tom Rogic, men det er dog stadig et landshold med adskillige spillere på udenlandske adresser, og som skal være Kuwait ganske overlegne. 

Selvom Kuwait langt fra er noget prangende landshold, så er det ikke nogen overraskelse at de sidder på 2. Pladsen i gruppen med en målscore på 17:3. Det resterende af gruppen består af Jordan, Nepal og Chinese Taipei, der mildest talt er miniput nationer. Man skal derfor passe meget på at lægge for meget i disse resultater, og snarere kigge på at de har tabt 5 af deres seneste seks kampe, hvor modstanden har været sværere, men dog stadig under Australien. 

I 2019 slog Australien Kuwait med med 0-3 på udebane, en kamp der blev lukket med 0-3 efter 37 minutter, og hvor Australien var fokuseret på næste skridt. Nu står de dog foran deres første landskamp i rigtig lang tid, og lur os om ikke de har hungret efter at kunne trække lands trøjen over hovedet igen.


Australia – Kuwait Odds


Australia – Kuwait Head 2 Head


Skriv et svar