18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Australia-Chinese Taipei-7. June 2021 21:00

Units 2/10 Vundet
Australien vs Kinesisk Taipei
Under 8.5 mål
7. juni 2021 21:00
Udgivet 7. juni 2021 10:06
Kamp-Australien-Taiwan
Tip: Under 8,5 Mål
Odds: 1,75
Bookmaker: Nordicbet
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Asien, VM Kval. Australien ligger i pole position til at vinde gruppen og har gjort rent bord indtil videre. Taiwan har udspillet sin rolle og er uden flere offensive profiler. Varmen i Kuwait kan begrænse spillerne.

Australien fører gruppe B og med tre kampe igen kan de spille sig videre med en sejr her. Australien har vundet alle fem kampe indtil videre med en målscorer på 19-1. Det burde derfor være en smal sag for dem at tage alle tre point her, og dermed sikre sig top 2, og endeligt førstepladsen i næste kamp. Australien er rejst til Kuwait (hvor gruppe B kampene spilles) med en fint hold men mest bemærkelsværdigt er at midtbanespillerne Rogic & Mooy ikke er med. Deres to bedste midtbanespillere og offensive kreatør i Rogic. Første kamp i Kuwait blev spillet mod netop Kuwait, hvor Australien sikkert vandt 3-0.

Taiwan har udspillet sin rolle med seks nederlag i lige så mange kampe og hele 25 mål lukket ind. Truppen består udelukket af spillere fra deres nationale liga og de få i Kina er ikke rejst med. Det inkludere midtbanespillerne Chih-Hao, Po-Liang samt angriberen Hao-Wei. Fælles for de tre er at de har scoret 36 landsholds mål mens de udtaget til sammen blot har stået for 21 mål fordelt over seks mand og en masse landskampe. Taiwan er dog også bare med som statister i Kuwait. De tabte første kamp 2-0 til gruppens andet bundhold Nepal og skal nok bare have de sidste kampe overstået.

Der venter højst sandsynligt en nem sejr til Australien, og formentlig uden at de lukker mål ind. Om de kan score 9+ mål har jeg dog min tvivl om. Kampen spilles som nævnt i Kuwait, hvor der i skrivendestunde stund er 44 grader mens der forventes omkring 38 ved kick-off. Selvom der også er varmt i Australien og Taiwan er ørkenvarmen noget der begrænser de fleste mennesker og særligt hvis du skal løbe i den i 90min. Mon ikke Australien begynder at trække håndbremsen og skifter folk ud i løbet af anden halvleg, hvis de alligevel er foran med 4-5-6 mål. Taiwan har jeg ikke den store fidus til men til deres fordel har de blot tabt én kamp med 9+ mål de sidste de sidste 13 mål. Ude mod Kuwait faktisk.

Alt i alt er der gode chancer for en storsejr til Australien men formentlig under 9 mål.


Australia – Chinese Taipei Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Australien
Kinesisk Taipei
Odds are subject to change. Last updated 7. juni 2021 20:57.

Australia – Chinese Taipei Head 2 Head


Skriv et svar