18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 29,0
TBP 102,8%
Hitrate 45,5%

Augsburg-Paris SG-21. July 2021 19:00

Units 4/10 Tabt
Augsburg vs Paris SG
Over 3.5 mål
21. juli 2021 19:00
Cashpoint
Tippet til 2.58
Udgivet 21. juli 2021 09:11
Begge hold er uden vigtige spillere, og det virker til at være i defensiven man er hårdest ramt. Det ligner et målrigt opgør, og selvom oddsene er lave er de ikke helt nede i det leje jeg synes de bør.

Elementer jeg mener markedet overser og/eller undervurderer:

* PSG har mange spillere på ferie og fraværene med skader og Covid. Det betyder at man defensivt formentlig er uden Donnarumma, Verratti, Wijnaldum, Ramos, Bernat og Hakimi.

* Augsburg er ligeledes hårdt ramt defensivt, hvor man er uden Udokhai, Oxford, Pedersen og Iago. Det betyder bl.a. at man skal benytte 3. reserve på venstre back, og formentlig en defensiv midtbanemand i midterforsvaret.

* Begge hold har leveret et par træningskampe. For begge hold er alle deres træningskampe gået over linjen, og oddsene har generelt været på et meget lavere leje end hvad vi får tilbudt her.

* Begge hold mangler også flere offensive stjerner (bl.a. Mbappe, Neymar, Sarabia og Richter) men der er stadig masser kvalitet hos begge hold offensivt, og den manglende defensive struktur bør kunne ses.

Alt afhængig af hvor aggressiv en type better man er kan man vælger højere eller lavere mållinjer som også indeholder udmærket værdi.
Det kan dog til disse venskabskampe være oplagt at vente til tættere på kampstart, hvor likviditeten bliver en smule højere.

Augsburg – Paris SG Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 22. juli 2021 19:44.

Augsburg – Paris SG Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar