18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -19,6
TBP 84,2%
Hitrate 41,9%

ATP Antwerp – 19. October 2021 13:00

Units 2/10 Vundet
ATP Antwerp
Sinner
19. oktober 2021 13:00
Marathonbet
Tippet til 4.05
Udgivet 18. oktober 2021 23:03
Jannik Sinner spillede en fantastisk turnering på indendørs hardcourt i Sofia for lidt over to uger siden, hvor han vandt uden at afgive et eneste sæt. Nu jagter han endnu en titel i Antwerp, og på trods af en klar favoritrolle som turneringsvinder, så smider jeg gerne et par units efter det unge stjernefrø.

Sinner bør komme ind til denne turnering med ild i øjnene. Den unge italiener har taget et gigantisk hop på ranglisten denne sæson, og faktisk er han nu i spil til at sikre en af de sidste pladser til dette års ATP-sæsonfinale. Som yderligere krydderi spilles sæsonfinalen i Torino, hvilket altså vil betyde hjemmebane support for Sinner. Efter at Cameron Norrie i går sikrede sig den største sejr i karrieren, med triumfen i Indian Wells, er Sinner nu bagved både Norrie og Hurkacz i ATP´s ”ræs til Torino”. Dermed vil de 250 ranglistepoint der gives til vinderen her i Antwerp, altså være guld værd for Sinner.

Forholdene her i Antwerp ligger til den lidt langsommere side, sammenlignet med mange andre indendørs hardcourt turneringer på ATP-touren. Det betyder dog ikke at forholdene kan kategoriseres som decideret ”langsomme”, men der er mulighed for større succes for dygtige baseline spillere i Antwerp, end i f.eks. ATP Moskva, som også afvikles i denne uge. SInner vandt godt nok under meget hurtigere forhold i Sofia, men de her forhold bør umiddelbart passe ham bedre.

Statistisk set har Sinner præsteret fremragende på indendørs hardcourt de sidste 12 måneder, hvor han sammenlagt har hold/break stats på over 114. Disse tal er der ingen af de resterende deltagere der er tæt på at matche i ATP-regi.

Hvad der yderligere booster min tro på en samlet sejr for den unge italiener, er lodtrækningen. I hans første kamp vil han enten møde Musetti eller Mager, hvilket på indendørs hardcourt bør være en godbid for Sinner. Musetti er inde i en kæmpe krise rent resultatmæssigt, som nåede et nyt lavpunkt, da han tabte til den upåagtede Kuzmanov i Sofia. Mager har været lidt bedre kørende, men bør heller ikke være den store trussel i en eventuel ottendedels finale. Herefter vil en kvartfinale modstander enten være Lajovic eller Rinderknech. Lajovic er 2-6 på indendørs hardcourt de sidste 12 måneder, og har aldrig præsteret godt på indendørs hardcourt. RInderknech har en stærk serv, men mangler niveauet fra baseline til at kunne blive en trussel. I en semfinale vil han formegentlig enten møde Bautista eller Harris. Bautista har været dårligt spillede i 2021 sæsonen, men Harris kunne godt blive en trussel. Jeg mener dog at de lidt langsommere forhold i Antwerp bør være til fordel for SInner, i et eventuelt match-up med Harris.

MarathonBet tilbyder over odds 4 på en turneringssejr til favoritten Sinner, hvilket jeg smider et par units efter.

ATP Antwerp – Odds


ATP Antwerp – Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Blot til info, hvis man ikke når at spille til kl. 13:00. Sinner vil ikke være i kamp før tidligst onsdag, så vær opmærksom på at markedet for en turneringsvinder vil være åbent efter den sidst spillede kamp hver aften!

Skriv et svar