Atletico MG vs Cruzeiro

Fodbold State Leagues
Atletico MG
Cruzeiro
3. feb.
23:30
BettingGuru-avatar BettingGuru

Udgivet

Udgivet

3. feb.
23:30
Atletico MG Vinder
Tippet til 1.75*
Tabt -3,00

Units

3/10
Atletico MG Vinder 1.75*

Tip-boosters

  • Rival-opgør mellem arvefjenderne fra Atletico MG og Cruzeiro. Værterne har forstærket truppen op til sæsonen og har alle stamspillerne klar.
  • Cruzeiro kommer svækket til kampen og særligt defensivt. Blot tre forsvarsspillere er fit for fight. En U20 spiller er kaldt hjem fra ferie for at udfylde hullerne.
  • Cruzeiro har ansat en ny og mere offensivt indstillet træner i Larcamon. Det har indtil videre ikke vist sig på banen. Kræver tid og tilvænning for spillerne.

Analyse

Atletico MG har beholdt stammen fra sidste år og tilført en stærk spillere i form af Scarpa. Atletico startede skidt med et første runde nederlag men et par tilførsler til holdet samt mere tid sammen, var en medvirkende årsag til at de ingen problemer havde med at slå Democrata 4-0 senest. I den kamp fik Zaracho & Mariano endda et hvil. Atletico er mand for mand et af de bedste hold i Brasilien og netop tilførslen af Scarpa kan give dem et ekstra niveau offensivt. Et område hvor de i forvejen er stærke. Back Arena (fast) er tvivlsom.

Cruzeiro var længe en del af nedrykningskampen sidste sæson men overlevede til sidst. Holdet har fået en lille ruske tur og 3-4 stamspillere er væk mens en ny træner med nye ideer er kommet til. Det har indtil videre ikke vist sig på banen men sæsonen er stadig meget ung. Cruzeiro har nu nogen defensive udfordringer de skal have løst. Kun midterforsvarne Ze Ivaldo, Marcelo & Santos er klar til kamp. Som følge heraf er en U20 spiller kaldt hjem fra ferie mens en anden også støder til truppen. Central er Cruzeiro også udfordret efter mange afgange og for få tilgange. En af tilgangene er dog Lucas Romero som er tilbage i klubben og kan få debut. Det bliver dog hans første kamp siden november og med nye holdkammerater. Tvivlsomt hvor stor indflydelse han får. Cruzeiro må se bort fra de tre forsvarer Kaiki, Neris & Gasolina mens en fjerde netop er solgt. Midtbanemand Machado er yderst tvivlsom mens de tre kanter Veron, Bilu & Wesley samt angriber Elias også sidder ude. Et svækket hold.

Af sikkerhedsmæssige årsager, må Cruzeiro ikke have fans med til kampen. Stadion bliver i stedet fyldt med Atletico MG’s fans. Et lille plus for værterne som har gode chancer for at tage tre point mod rivalerne fra Cruzeiro.

Sampaio Correa vs Maranhao
Sampaio Correa

Uafgjort

Maranhao

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere tips

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Begge hold scorer: ja Osasuna vs Valencia
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Uafgjort Argentinos Juniors vs Barracas Central
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
11:00
Over 20.5 partier Jasmine Paolini vs Sara Errani
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Atletico Madrid flest kort Borussia Dortmund vs Atletico Madrid
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Begge hold scorer: ja Borussia Dortmund vs Atletico Madrid
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
York vinder eller spiller uafgjort Solihull Moors vs York

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar