Atletico Madrid vs Manchester City – 13. april 2022 21:00

Tippet til 1.85
Units 3/10
Vundet +2,55
Udgivet 8. apr. 21:30

Meget chancefattig første kamp, hvor Atletico som forventet kom enormt defensivt til kampen og City havde besvær med at tilspille sig de store chancer, trods det massive spilovertag. De endte dog med at få en godkendt udgangspunkt inden returen med deres 1-0-sejr.
Atletico skal naturligvis frem før eller siden, så længe de ikke fører, men de har næppe som udgangspunkt travlt. Jeg tror de er fint tilpas ved f.eks. 0-0 ved pausen. Det samme kan siges om Man City, da de naturligvis er videre med et evt X.
Atletico med stor respekt for Man City og det tror jeg kommer til udtryk igen her i returen. Ved en evt 0-1-scoring i første halvleg bliver det meget svært for Atletico. Derfor tror jeg også på en chancefattig første halvleg, som meget vel kan åbne sig i takt med kampen skrider frem. I første kamp var der under 1,5 i xG samlet set, hvor City stod for tæt på 100%.
Ok muligheder for 0-0 til pausen, mens der skal være et stykke op til mindst 2 mål i første halvleg = tab.
I øvrigt et Man City-hold der 3 dage forinden møder Liverpool i ligaen i en direkte duel om det engelske mesterskab og 3 dage efter kampen i Madrid igen møder Liverpool i FA Cup-semifinalen.