Atletico Madrid vs Getafe – 19. dec. 21:30

Fodbold icon
LaLiga | LaLiga
Atletico Madrid vs Getafe
Over 5,5 kort (AH)
Tippet til 1.75
Units 4/10
Vundet +3,00
Udgivet 18. dec. 22:48

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Det er et lokalopgør, der har tradition for at være meget hårdt spillet.

✅ Getafe er rækkens hårdeste hunde med klart flest kort i La Liga denne sæson.

✅ Dommer, Juan Munuera, er relativt flittig med at uddele kort.

Et vigtigt opgør for begge mandskaber. Atletico Madrid der skal revanchere sig fra weekendens nederlag i Bilbao og som kæmper i en tæt top om de øverste placeringer, der giver adgang til næste sæsons Champions League, mens Getafe kommer i forrygende form fra en 3-0 sejr i Sevilla og lige nu kæmper op at hægte sig på i subtoppen om de europæiske billetter.

At det bliver en kamp, hvor de to mandskaber ikke er for langt fra hinanden i tabellen, og hvor begge har en masse på spil, er en kæmpe fordel for dette bet. Det bør nemlig komme ekstra tænding på, og det altid et medlevende og intimiderende publikum, der bakker hjemmeholdet op på Wanda Metropolitano, og det bliver ikke mindre af, at lillebror fra det sydlige Madrid kommer på besøg.

Der plejer da også, at være voldsom tænding på disse opgør og af og til en næsten hadsk stemning. I hvert fald plejer kortene at falde som perler på en snor, når de to mandskaber mødes. Bl.a. er der kommet et rødt kort i 7 af de seneste 10 indbyrdes opgør, og et rødt kort tæller dobbelt, hvor gult-rødt vil betyde 3 kort i denne sammenhæng.

I de seneste 5 opgør på Atletico Madrids hjemmebane er der kommet 8, 10, 5, 10 og 11, og her skal det nævnes, at kampen, hvor der “kun” kom 5 gule kort var under corona-perioden, hvor der ikke var tilskuere på stadion. Det skal dog med, at Simeones tropper ikke er helt så hårde, som de måske var for nogle sæsoner tilbage. I hvert fald er Atletico det mandskab, der modtager næstfærrest kort i La Liga. Måske er der en sammenhæng mellem højere boldbesiddelsesprocent og færre frispark begået. Jeg forventer dog, at der vil komme mere tryk på kedlerne i dette opgør, og Atletico Madrid har fortsat masser af spillere på holdkortet, der kan byde ind med hårdt spil og kort.

Getafe til gengæld er ligaens hårdeste hunde for 5. sæson i træk. En helt vild statistik, og det er bare en fast del af deres udtryk, at de spiller ekstremt hårdt. I en kamp, hvor de sandsynligvis vil komme til at stå meget lavt, bliver der rig mulighed for at begå frispark og høste kort. Indtil videre har de modtaget hele 68 gule og 6 røde i 17 kampe, hvilket er et snit på 4,7 – ikke langt fra den samlede linje, som vi skal over her.

Juan Munuera er en relativt kortglad dommer. I sidste sæson uddelte han i snit 5,55 kort pr. kamp og i denne sæson har han allerede sendt 3 røde kort afsted i 8 opgør og snitter også over 5 i denne sæson. Mon ikke, han hæver det snit i et opgør som denne? Der er i hvert fald pæn værdi på en linje, som jeg synes er et kort for lavt, og lugter af at være sat ud fra nogle gennemsnit. Det skal dog med, at Munuera er en relativt erfaren dommer og ikke nødvendigvis lader sig kyse af kulissen.

Getafe mangler Enes Ünal, mens Atletico fortsat er uden Lemar. Ikke afgørende spiller for dette forslag.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Atletico Madrid – Getafe Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Atletico Madrid – Getafe

Atletico Madrid: Skader og karantæner

Getafe: Skader og karantæner

Atletico Madrid – Getafe Head 2 Head

Flere Tips

23. feb.
Units 4/10
Tippet til 1.83
Units 2/10
Tippet til 2.30
21:00
Dagens Spil
Units 1/10
Tippet til 1.82
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar