Atletico Madrid vs Getafe – 19. dec. 21:30

Fodbold icon
LaLiga | LaLiga
Atletico Madrid vs Getafe
Antoine Griezmann scorer når som helst
Tippet til 2.50
Units 2/10
Vundet +3,00
Udgivet 17. dec. 10:58

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Greizmann har bidraget med 9 mål i La Liga og 5 i Champions League denne sæson. Franskmanden er Atletico’s straffesparksskytte.

✅ Greizmann er blot to mål fra at udligne Luis Aragones som den mest scorede Atletico spiller nogensinde. Mon ikke han har det i tankerne.

✅ Getafe er til at tale med på udebane. Den lille Madrid klub har lukket 16 af deres 20 mål ind på udebane og 15 af deres 23 xG.

Atletico Madrid er taktisk forandret. De var tidligere synonym men en stærk defensiv og få mål men efter VM 2022 sadlede Simeone om og skiftede til at spille med 2-3 offensive spillere og et højere pres. Det har resulteret i hele 80 La Liga mål i 2023. Til sammenligning scorede de 59 mål i 2022 og 70 i 2021. En af de spillere som har bidraget med mange mål i den forvandling er Greizmann. Mens han er rykket længere tilbage på landsholdet er han enten angriber eller ude på kanten for Atletico Madrid. Det har resulteret i at han har scoret 19 af deres 80 La Liga mål i 2023. Denne sæson ni mål fra 32 afslutninger. Deriblandt to på straffepark.

Getafe har gang i en god sæson. Den lille Madrid er dog klart bedst hjemme, hvor de fortsat er ubesejret mens de ude blot har vundet én kamp (mod et formsvagt Sevilla hold) og lukket hele 16 mål ind. Sejren kom senest og var deres blot anden udebanesejr i 2023 og formentlig den sidste.

Atletico Madrid var seneste uden Barrios og Lemar. Kun første nævnte har været omkring startopstillingen denne sæson. Getafe var uden Arambarri mens Mata fik et karantæne-givende kort og sidder ude her.

Atletico Madrid er offensivt forbedret og har en topscorer i Greizmann som jagter klub rekorden. Getafe har gang i en fin sæson men er et udpræget hjemmehold. De spiller hårdt til og kan tænkes at forsøge at tryne værterne men gør de det i eller omkring deres eget felt, er det Greizmann som tager sig af evt straffespark. Gode chancer for franskmanden kommer på tavlen igen.

Se flere fodbold tips på SpilXperten og læs alt om La Liga her.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Atletico Madrid – Getafe Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Atletico Madrid – Getafe

Atletico Madrid: Skader og karantæner

Getafe: Skader og karantæner

Atletico Madrid – Getafe Head 2 Head

Flere Tips

20. apr.
22:00
Dagens Spil
Units 1/10
Tippet til 1.63
21. apr.
16:00
BettingGuru
Units 2/10
Tippet til 3.40
20:30
Units 3/10
Tippet til 1.75
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar