Atletico Madrid vs Borussia Dortmund – 10. apr.

sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at %tippedodds%
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at %tippedodds%
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at %tippedodds%
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at %tippedodds%
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00
Fodbold Champions League
Atletico Madrid
Borussia Dortmund
10. apr.
22:00
Rasmus G-avatar Rasmus G

Kampstart

Kampstart

10. apr.
22:00
Atletico Madrid vinder
Vundet +1,60

Units

2/10
Atletico Madrid vinder %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Jeg holder neutralt set Atletico Madrid som et bedre hold med et højere topniveau.
  • Dortmund har spillet flere kampe end Atletico Madrid på det seneste, som også havde fri i weekenden.
  • Dortmund bliver i mine øjne overvurderet en anelse grundet en – i år – dårlig Bundesliga.

Analyse

Atletico Madrid tager onsdag aften imod Dortmund på Wanda Metropolitano i Madrid, efter at de overraskende gik videre i forlænget mod Inter i 1/8-finalerne. Diego Simeones tropper kommer ind i meget svingende form med blot seks 6 i deres sidste 15 kampe. På trods af den svingende kurve, så var der dog kæmpe kvalitet at spore i deres returopgør mod Inter, hvorfor man bliver fristet til at tro, at Madrid holdet har et ekstra gear når det hedder Champions League

I ligaen er de ude af mesterskabsræset og kæmper blot for en top-4 placering, det kan måske også være en årsag til de svingende resultater. På hjemmebane ser formen dog væsentlig anderledes ud, hvor man i de sidste 22 kampe blot har tabt 2 og vundet 15. Specielt deres offensive spil har imponeret i år, hvor Antoine Griezmann endnu engang har været verdensklasse, mens Memphis Depay og Alvaro Morata gør, at man har mulighed for at veksle senere inde i kampene. Memphis er dog skadet til kampen her, hvilket trækker ned omend Morata formentlig var startet inde alligevel. 

En af de største årsager til at vi kigger mod Atletico Madrid er dog, at La Liga ikke havde spillerunde i den seneste weekend. Det betyder også at pånær Mempis Depay og Mario Hermoso – og de to langtidsskadede Vitolo og Lemar, så kommer Atletico ind til opgøret med en helt udhvilet og klar trup. 

Modsat så spillede Dortmund en hård kamp i weekenden hjemme mod Stuttgart, som de endte med at tabe med 0-1. Af nævneværdige spillere må de se sig uden deres topscorer, Donyell Malen (delt med Fullkrug) og Ramy Bensebaini. På papiret ligner det et Dortmund hold i form, da man også slog Bayern München med 0-2 på udebane i forrige runde. Det skal dog nævnes, at det er et Bayern München hold i forfærdelig form. Derudover så imponerede Dortmund virkelig heller ikke i deres første udebane opgør mod PSV i sidste runde, hvor de snildt kunne have tabt til hollænderne. 

Vi er sent henne i sæsonen og det handler meget om form og energiniveau. Det tæller i mine øjne meget i Atleticos retning, at de senest har spillet d. 1. april og 17. marts, mens Dortmund spillede både d. 6. april og 30. marts. Lagt dertil oveni at jeg holder Atletico Madrid som et bedre hold under neutrale forudsætninger.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar