Atletico Madrid-Liverpool – 19. October 2021 21:00

Atletico Madrid vs Liverpool
Under 0,5 mål i kampen
21:00 19. okt.
Tippet til 10.05
Units 2/10
Tabt
Udgivet 19. okt. 06:06
Vi tester en velbetalt nulløsning på aftenens Champions League-opgør mellem Atlético Madrid og Liverpool. Cashpoint tilbyder pt. odds 10,05 på varianten ”Under 0,5 mål i kampen”, og den pris køber vi gerne for 2 units.

Bemærk at Benjamin Leander også har et spiltip ude på kampen i Leanders Luringer.

Liverpool er favoritter i opgøret, men de gæster Estadio Wanda Metropolitano med seks point for to kampe, og de har således et fint udgangspunkt. Atlético Madrid åbnede med 0-0 hjemme mod Porto, inden de så vandt knebent med 1-2 på et sent straffe mod AC Milan, hvor de var en mand i overtal i mere end en times spil.

Atlético Madrid har kun formået at få netmaskerne til at blafre i én af deres fire seneste kampe (0-0 med Porto, 0-0 med Bilbao, 1-2-sejr over Getafe og 1-0-nederlag til Alaves). Med tanke på holdets aktuelle form, og Diego Simeones taktiske tilbøjeligheder, er det svært at forestille sig, at spanierne vil åbne specielt meget for sluserne her. Der resterer fortsat tre kampe i kølvandet på aftenens opgør mod Liverpool, så man kan sagtens arbejde med et enkelt point.

Det er klart, at Champions League står højt på ønskesedlen hos Klopp, men med udsigten til en vigtig udekamp mod Manchester United i ligaen, er det usikkert, hvor meget han vil satse ved et uafgjort resultat et pænt stykke ind i kampen (hvad Benjamin Leander også er inde på i sin analyse).

Holdene mødtes i Champions League-knockoutfasen sidste år, hvor to dueller endte med en 1-0-sejr hver vej – og efterfølgende avancement til Atlético Madrid efter forlænget spilletid på Anfield.

Atlético Madrid har Savic i karantæne. Gimenez, Marcos Llorente og Cunha skal alle testes frem mod kampstart. Liverpool har Alisson og Fabinho til rådighed. Curtis Jones og Thiago er ude.

Vi tester et spil på under 0,5 mål i opgøret til odds 10,05 hos Cashpoint.

Atletico Madrid – Liverpool Odds


Atletico Madrid – Liverpool Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar