18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Atletico Madrid-Barcelona-2. October 2021 21:00

Units 1/10 Vundet
Atletico Madrid vs Barcelona
1-tallet
2. oktober 2021 21:00
Marathonbet
Tippet til 1.94
Udgivet 1. oktober 2021 22:01
Det er svært at kigge i andre retninger end hjemmesejren i den spanske storkamp mellem Atletico Madrid og Barcelona. Med Barcelonas resultater på det seneste, særligt midtugens nederlag til Benfica, er det efterhånden svært at være optimistiske på Barcelonas vegne. Rygterne om, at Ronald Koeman bliver fyret efter kampen her florerer allerede, og hvordan vil spillertruppen reagere på det?

Det er ikke fordi Atletico Madrid er kommet blæsende ud til den nye sæson efter de sikrede sig det spanske mesterskab i fjor. De har ikke helt fundet det klassiske Atletico-DNA, som har kendetegnet dem de sidste par sæsoner, hvor defensiven har været fænomenal og hvor de offensive profiler har budt ind med scoringer. Alligevel bør de være Barcelona overlegne. Barcelona har nærmest intet at skyde med offensivt, og Atleticos bagerste kæde og keeper Oblak bør kunne holde Barcelona fra store chancer. Hos Atleticos forreste folk må der være to sultne angribere, som tørster efter revanche mod netop Barcelona, Griezmann og Suarez er begge fortid i den catalonske klub, og mon ikke de er sultne efter at vise, at det var en fejl at de blev skippet afsted.

På det taktiske bør Atletico Madrid også have overhånden. Diego Simeone elsker at spille disse store kampe og Atletico har vist sig at være fleksible, så de kan ændre mit i kampen, hvis det skulle blive nødvendigt. Så langt er Ronald Koeman ikke med sit Barcelona-hold, og spørgsmålet er om han overhovedet får chancen? Diego Simeones mandskab ser langt mere sammenspillet ud end Barcelonas, så selvom Barcelona stadig er ubesejret i indeværende sæson i La Liga, så møder de her overmagten i form af Atletico Madrid.

Atletico Madrid – Barcelona Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Atletico Madrid
Barcelona
Odds are subject to change. Last updated 2. oktober 2021 21:01.

Atletico Madrid – Barcelona Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar