Atletico GO vs Coritiba – 21. maj 2022 21:30

Serie A | 2022
Coritiba +0.25
Tippet til 2.00
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 16. maj. 14:56
Besøg Marathonbet

*Reklamelink

Brasilien, Serie A

"Tre ting der taler for spillet"

1️⃣ Atletico Go har fået en ringe start på Serie A. Både resultat mæssigt og på deres underliggende stats. Tre point efter seks kampe, tredje laveste xG og femte højeste xGA indtil videre

2️⃣ Oprykkerne fra Coritiba har fået en god start på 2022. De vandt Paranaense og har fået point i fire af seks Serie A kampe. Fortjent endda.

3️⃣ Atletico Go spiller Copa Sudamericana sideløbende med ligaen. Her spiller de en vigtig kamp tre dage før denne og igen fire dage efter.

Atletico Go har fået en skidt start på sæsonen. Tre point efter seks kampe og de har stadig deres første sejr til gode. Præstationer har ikke været imponerede, selvom tre af modstanderne var hold man havde forventet 1-3 point imod. Offensivt har de været det tredje ringeste hold og defensivt det femte ringeste. En af forklaringerne kan ligge i de afgange de havde henover vinteren. Offensive Ze Roberto, Janderson & João Paulo samt back Natanael har forladt klubben. De stod for tilsammen 13 af deres mål og 6 af deres oplæg sidste sæson. Senest tabte Atletico Go med 2-0 til Atletico MG men mere relevant er at midtbanemand Baralhas (fast) og kant Pereira (fast) begge fik karantæne givende kort.

Coritiba kan bestemt være tilfredse med deres start på 2022. De vandt Paranaense og har fået point i fire af seks liga kampe. Begge nederlag var præget af straffepark til modstanderen og selvmål. Deres flotte start flugter meget godt med deres underliggende præstationer. De skaber pænt med chancer (små 16 skud pr kamp – fjerde flest), har den anden højeste xG og kun den 14 højeste xGA. En del af krediten kan tilfalde træner Morínigo. Efter mange år i Paraguay tog han turen til Coritiba før sidste sæson. Hans erfaring har formentlig været medvirkende til oprykningen og deres præstationer denne sæson. Senest var offensive Paixão (fast) fraværende men gode chancer for at han er klar igen.

Atletico Go har ikke været gode i starten af sæsonen. Det står dog i skarp kontrast til deres præstationer i Copa Sudamericana hvor enten dem eller Quito tager gruppens førsteplads og videre avancement. Der resterer to kampe (en mod Quito) som er før og efter denne kamp. Selvom ligaen altid prioriteres er det tætte og vigtige kamp-program ikke i deres favør. Omvendt har oprykkerne fra Coritiba fået en fantastisk start på sæsonen. De har selvklart kun Serie A at fokusere på og kan derfor bruge midtugen til at forberede sig til denne kamp.

Gode chancer for at Coritiba bygger videre på deres fine start og undgår et nederlag her.


Atletico GO – Coritiba Odds


Atletico GO – Coritiba Head 2 Head


Flere Tips

19. apr.
Units 3/10
Tippet til 1.62
22:00
Dagens Spil
Units 1/10
Tippet til 1.91
20. apr.
14:15
Units 2/10
Tippet til 1.72
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv første kommentar

Skriv et svar