18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 139,0
TBP 107,5%
Hitrate 47,8%

Atlanta United-Toronto FC-19. August 2021 01:00

Units 4/10 Vundet
Atlanta United vs Toronto FC
Atlanta United vinder
19. august 2021 01:00
Nordicbet
Tippet til 1.80
Udgivet 17. august 2021 14:06
“The King is Back” Sådan lød det fra diverse medier i USA, efter at Josef Martinez scorede for tredje kamp i streg sidste weekend. Hans seneste mål sikrede en vigtig sejr hjemme over stærke Los Angeles FC, og vigtigt var det fordi det var Gonzalo Pinedas første kamp som Atlanta cheftræner.

Atlanta tog før denne sæson et sats, da de ansatte Gabriel Heinze som cheftræner, men det lykkes ikke og 17 kampe efter røg han. Rob Valentino overtog som midlertidig træner, men det var kun meget midlertidigt, indtil man fandt den rette løsning. Den faldt på Pineda, der har ageret assistenttræner i meget succesfulde Seattle Sounders siden 2017. En spændende profil, som gav et fint førstehåndsindtryk mod Carlos Vela og Co.

Tilbage til Josef Martinez, som er en direkte instrumental del af Atlanta. Siden hans ankomst fra Torino har den hurtige angriber været en en-mands hær på størrelse med Carlos Vela. Man skal i den grad ikke negligere at spillelysten er tilbage hos ham, for med hans mål følger der ofte succes.

Endnu mere positivt at tage med fra kampen mod LAFC, var at man for første gang i over 720 minutter holdte et cleansheet. 5-mandsbagkæden fungerede fornuftigt, og LAFC blev holdt væk fra de helt store chancer.

En anden tone er det hos Toronto FC, der siden Greg Vanneys dynasti aldrig er kommet i gang igen. Chris Armas fik et skud, men uden succes og nu er Javier Perez blevet fastansat efter en lille testkørsel.

Resultaterne ser sådan set fine ud under Perez, men kigger man lidt dybere er det måske også en blanding af held og momentumskift. De første fire kampe gik han ubesejret, med to sejre og to uafgjorte. Den ene sejr var ude mod svage Chicago Fire, hvor de vandt 1-2, men mildest talt blev spillet ud af banen.

Efter følgende har Perez tabt to og spillet to uafgjort, og hvad der er mere interessant er at Perez har været begunstiget af at spille 5/8 kampe på hjemmebane.

Udebanen har nemlig været en ond defensiv spiral for Toronto. I 2021 har de på hjemmebane præsteret en xGA på 1,41, mens de på udebane ryger helt op i 2,01. Det ses også på målkontoen, hvor man hjemme har lukket 14 ind i 9 kampe, mens man ude har lukket 26 ind i 10.

Læg dertil oveni at Atlanta spiller på kunstgræs på Mercedes Benz Stadium, mens Toronto normalt spiller på naturgræs. Derudover forventes der også omkring 60.000 tilskuere på stadion, og det er næppe mange fans fra Toronto, der har taget den 1.500 km. lange tur til Atlanta.

Atlanta United – Toronto FC Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Atlanta United
Toronto FC
Odds are subject to change. Last updated 19. august 2021 01:07.

Atlanta United – Toronto FC Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar