18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 145,0
TBP 107,8%
Hitrate 47,9%

Atlanta United-Nashville SC-28. August 2021 21:30

Units 5/10 Tabt
Atlanta United vs Nashville SC
Atlanta United vinder
28. august 2021 21:30
Mr Green
Tippet til 2.25
Udgivet 23. august 2021 13:11
Atlanta United har fået stjerneangriberen Josef Martinez i form igen, efter han sidste år led af en slem skade. Det har givet Atlanta et helt nyt aspekt i offensiven, og deres hold ser markant stærkere ud end i begyndelsen af sæsonen. Det har også betydet at den nye træner Gonzalo Pineda, har fået en fantastisk start med tre ud af tre mulige sejre.

Der er slet ikke nogen tvivl om at Atlanta trupmæssigt, har en af de bedste i MLS, men de har i et stykke tid nu, manglet at finde en træner, der kan binde tingene sammen – Det ser de nu ud til at have gjort i Pineda.

Hjemmebanefordelen har også langt større potientiale, end hvad Atlanta i denne sæson har formået at udnytte. De har nemlig det andet største stadion i MLS, og der er ofte tætpakket på Mercedes-Benz Stadium. Det er kun Nashville, der har et større stadion, og netop de har de levet højt på i denne sæson.

Efter 13 kampe på hjemmebane har Nashville nemlig hentet 27 point, med en statistik på 7-6-0 og 28:13 i målscore. De har også været en årsag til deres høje pointsnit, da de kun har spillet 7 udekampe, og her har de stadig en sejr til gode. På udebane: 0-5-2 4:7.

Lige omvendt er det for Atlanta, som har spillet flere udekampe end hjemmekampe, og havde de haft samme fordel som Nashville indtil videre, så havde de pointmæssigt nok også været noget tættere.

Det virker af den baggrund til at Nashville bliver temmelig overvurderet i deres styrkeforhold til Atlanta. Mod New England på udebane, der stod Nashville i odds 5,00, og nu er de helt nede i odds 3,20 mod Atlanta. New England har uden tvivl været bedre spillende end Atlanta, men Pinedas mandskab er på en meget opadgående kurve, og de tre seneste kampes præstationer er ikke langt fra New England.

Flot odds på at Atlanta United udnytter deres hjemmebanefordel her og tager en sejr over Nashville.

Atlanta United – Nashville SC Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Atlanta United
Nashville SC
Odds are subject to change. Last updated 28. august 2021 21:26.

Atlanta United – Nashville SC Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar