Athletico Paranaense vs Vasco da Gama – 5. maj.

Fodbold Serie A
Athletico Paranaense
Vasco da Gama
5. maj.
22:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

5. maj.
22:00
Over 2.5 mål
Tabt -3,00

Units

3/10
Over 2.5 mål %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Hjemmestærke Athletico skal bygge videre på sin fine start mens træner-løse Vasco skal bryde deres negative stime.
  • Vasco kommer fra tre nederlag i træk. Defensiven har været ringe med ni mål lukket ind og den næst højeste xGA. Offensiven har dog været uheldige.
  • Athletico giver sjældent ved dørene hjemme på Ligga Arena. Blot tre af de sidste 40 hjemmekampe tabte og de er kommet på tavlen i 38 af dem.

| Sidst opdateret:


Analyse

Athletico PR er inde i en god periode. Paranaense vundet, tre sejre i Copa Sudamericana og syv point på fire Serie A kampe. Træner Cuca har skabt fornyet optimisme, selvtillid blandt spillerne og gode resultater siden sin ankomst tidligere på året. Særligt offensiven har fået et par ekstra strenge at spille på. Atheltico stiller op i en 4-2-3-1 med fire offensive spillere. Her har særligt Canobbio (tilbage fra karantæne), Pablo, Cuello og indskiftere Mastriani vist at de er spillere som kan true de fleste defensiver i Brasilien. Hjemmebanen er særligt stærk for Athletico hvor de spiller på kunst. Få hold i de bedste rækker gør det, hvilket giver dem en ekstra fordel og er en medvirkende årsag til blot tre hjemmebane nederlag de sidste to sæsoner.

Vasco kommer til kampen på bagkant af tre liga nederlag på samlet 2-8. Det kostede træner Diaz jobbet og U20 træner Paiva overtager ansvaret indtil en ny er på plads. Til Vasco’s fordel har de haft chancerne til at holde kampene tættere. Defensiven har været uimponerende med den næst-højeste xGA men offensiven holder den højeste xG og burde have scoret omkring tre mål flere end de fire det er blevet til. Payet tilbage i fuld vigør nu. Det offensive spil kan meget vel fortsætte under U20 træner Paiva. Vasco’s U20 hold er ubesejret i årets ni kampe under Paiva’s ledelse. Han fortrækker en offensive stil med wingbacks som bliver til offensive kanter når hans hold har bolden. Det kan blive spændende men dyrt mod et andet offensivt hold som Athletico.

Athletico er pæne favoritter og har gode chancer for at løbe med alle tre point. Den offensive profil Canobbio vender tilbage fra karantæne mens midterforsvar Heleno sidder ude. Vasco har været bedre end resultaterne indikere, og har gode chancer for at fortsætte deres offensive udtryk, selv under ny træner. Alt i alt et pænt odds for 3+ mål.

Se flere fodboldtips på SpilXperten.

Flere spilforslag

27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Oriente Petrolero vs The Strongest Clausura
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:30
Fortuna Düsseldorf vs Bochum 1. Bundesliga kvalifikation
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Union vs Barracas Central Liga Profesional
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

Skriv første kommentar

Skriv et svar