18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 77,7
TBP 107,2%
Hitrate 47,4%

Athletico Paranaense-Juventude-18. September 2021 23:45

Units 2/10 Tabt
Athletico Paranaense vs Juventude
Juventude +0.50 (AH)
18. september 2021 23:45
ComeOn
Tippet til 1.97
Udgivet 8. september 2021 10:10
Brasilien, Serie A
Athletico PR har gang i et tæt program mens Juventude har mere luft mellem kampene. Værterne har en vigtig kamp før denne og igen lige efter. De to kan blive prioriteret højere end Juventude kampen.

Athletico PR startede sæsonen som lyn og torden med seks sejre i de første otte og træner Oliveria lignede en mand der kunne gå på vandet. Da hvedebrødsdagene var ovre gik det dog hurtigt ned af bakke, og Athletico PR har blot vundet én af de sidste ti kampe. Retfærdigvis spiller de også på mange heste. Udover Serie A har de spillet sig frem til kvartfinalen i Copa Do Brasil og semifinalen i Copa Sudamericana. Det er to turneringer de oftest prioritere og har vundet begge indenfor de sidste 2-3 sæsoner. Eftersom de er med i så mange turneringer kommer kampene ovenpå hinanden. Op til denne kamp når Athletico PR at spille fem kampe på 13 dage. Tre dage før denne er kvartfinalen i Copa Do Brasil mens de efterfølgende rejser til Uruguay for at spille Copa Sudamericana semifinale. Med de mange kampe og to vigtigere kampe før og efter denne, er det nok ikke urealistisk at forventet et par backup spillere kommer i kamp her. I skrivendestund må Athletico PR undvære midtbanemand Cittadini (fast) grundet corona samt angriberen Babi (fast).

Juventude har fået en fin start på deres tilbagevenden til Serie A, med blot seks nederlag på 19 kampe. Modsat Atheltico PR startede de sæsonen skidt men har fået spillet sig op med blot fire nederlag i deres sidste 15 kampe. Offensiven har dog haltet lidt og med 16 mål er de blandt de mindst scorende. Det hjalp ikke at sælge topscorer Peixoto til ukrainsk fodbold men det har man dog forsøgt at rette op på ved at hente erfarne Ricardo Bueno til. Det har indtil videre været en succes med tre mål på fem kampe. Juventude har kun Serie A at fokusere på. Det betyder at deres kamp belastning er langt mindre end de fleste andres og dette bliver deres første kampe på en uge og blot fjerde i september. I skrivendestund må de se bort fra midtbanemand Elton (fast) mens midtbanespilleren Wescley (fast) er tvivlsom.

Atheltico PR er det bedre hold på papiret og forventningerne er en top 10, måske top 6 placering denne sæson. De har dog meget at se til i øjeblikket og eftersom kampen falder mellem to vigtigere kampe, kan det tænkes at denne bliver ned-prioriteret af dem. Juventude er et hold i fremgang og selvom de ikke har været det mest sindsoprivende hold offensivt, har de vist sig svære at slå. De har en uge til at forbedrede sig til kampen og rejse afstanden er efter lokale forhold begrænset. Gode chancer for at Juventude tager point med hjem.

Athletico Paranaense – Juventude Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 8. september 2021 14:04.

Athletico Paranaense – Juventude Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar