18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 51,9
TBP 106,0%
Hitrate 45,2%

Athletic Club-Atletico MG-24. April 2021 23:30

Units 3/10 Vandt
Athletic Club vs Atletico MG
Athletic Club +0.50 (AH)
April 24, 2021 23:30
Udgivet April 24, 2021 06:42
Kamp: Athletic Club-Atletico MG
Tip: 1X
Odds: 3,85
Bookmaker: Cashpoint
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Athletic Club fra regional ligaerne mod Atletico MG fra Serie A. Værterne har en enestående chance for at spille sig i Serie D mens gæsterne sender et reservespækket hold til kampen.

Athletic Club har spillet en fin regional turnering og har inden sidste kamp stadig chancen for at snuppe en top 8 placering og dermed videre deltagelse. En top 8 betyder sammen tid at de fra 2022 skal spille i Serie D. For første gang i klubbens historie. Athletic Club har kun deltaget i de professionelles regional turnering siden 2018 (før det tilbage i 1970’erne) og har dermed taget store skridt frem de sidste par år. Tidligere i April overtog Brandao træner-ansvaret, hvilket har resulteret i fire point på to kampe. Han udtaler også at det ville være en enestående bedrift at nå top 8 her. Athletic Club kan glæde sig over at de har fået point i fem af ti kampe, og endnu har til gode at tabe med 2+ mål.

Atletico MG har spillet sig op blandt de bedste klubber i Brasilien på det seneste. På holdkortet er spillere som Hulk, Rever, Vargas & Tardelli. Fælles for dem er dog at de ikke kommer i kamp her. Atletico MG har allerede vundet den indledende gruppe før sidste runde, spillede Copa Libertadores i forgårs i Venezuela, og skal i kamp igen dér, tre dage efter denne kamp. Det resulterer i at Atletico MG sender et reservespækket hold på banen for at spare starterne til de kommende Copa Libertadores kampe. Backup spillerne er ikke dårlige og kunne sagtens gå direkte ind i startopstillingen hos Athletic Club men spørgsmålet er hvor motiveret de kommer til kampen.

Kampen er rykket til en neutral bane. På foranledning af Athletic Club. Værterne kalder kampen deres “VM finale” og den største i klubbens historie. De har gjort en god figur regionalt og kan sikre sig top 8 med ét point her. Omvendt kommer Atletico MG med backup spillerne, og selvom de er gode fodboldspillere, er de nok knap så opsatte til kampen som værterne er.

Alt i alt er det to hold med hver sin forudsætning til kampen, og David har gode chancer for point mod Goliath.


Athletic Club – Atletico MG Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Athletic Club
Atletico MG
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 24. april 2021 23:57.

Athletic Club – Atletico MG Head 2 Head


2 Kommentarer

  1. Spillet er Athletic Club 1X (+0,5). Ikke +1,5 som jeg kom til at vælge.

    Kan en admin venligst rette? 🙂

Skriv et svar