Athletic Bilbao vs Atletico Madrid – 16. dec. 16:15

Profit
1.032,3
TBP
106,7%
Hitrate
47,2%
3345 Tips
Fodbold icon
LaLiga | LaLiga
Athletic Bilbao vs Atletico Madrid
Under 2,5
Tippet til 1.99
Units 4/10
Vundet +3,96
Udgivet 15. dec. 22:47

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Der er meget på spil i toppen om Champions League-billetter til næste sæson.

✅ De to mandskaber spillet notorisk lavtscorende kampe imod hinanden.

✅ Atletico Madrid er en anden størrelse på fremmed græs – ofte med en mere defensiv tilgang.

Der venter et interessant opgør i den spanske La Liga, når Atletico Madrid gæster Baskerlandet og Athletic Bilbao på San Mamés. Der er vigtige point på spil i kampen om de adgangsgivende pladser til næste sæsons Champions League. Det må forventes, at Barcelona og Real Madrid som vanligt booker to af de pladser, og da Girona pludselig er en stor konkurrent i toppen med hele 12 point ned til Athletic Bilbao på 5. pladsen, så bliver kampen om top-4 voldsomt hård i denne sæson.

Lige nu har Atletico Madrid på 3. pladsen et forspring på fem point ned til Athletic på 5. pladsen, og det er ikke utænkeligt, at de to mandskaber kommer til at kæmpe om den afgørende 4. plads sammen med Real Sociedad. Derfor er denne kamp også enormt vigtig, selvom vi er tidligt på sæsonen. Det kan nemlig gøre betingelserne umådeligt svære for hjemmeholdet, hvis de efter dette opgør allerede er 8 point efter halvvejs inde i sæsonen. Atletico skal omvendt gøre alt, hvad de kan, for at holde baskerne bag sig med pæn margin, og jeg tror Simeone og hans stopper vil være tilfredse med en pointdeling.

Det plejer de at være dygtige til at skaffe, og der er da også stor forskel på, om Atletico Madrid spiller ude og hjemme. Generelt har de fået et mere offensivt udtryk, men det er særligt hjemme, at man er begyndt at smide tøjlerne lidt mere, og det giver flere mål i begge ender. På fremmed græs er det dog fortsat med stort fokus på en god struktur i holdet – særligt defensivt – og man har både scorer klart færre mål på udebane, mens de også har indkasseret færre. 13-6 hedder målscoren for 7 udekampe, og her skal medregnes 7-0 sejren ude over Rayo Vallecano, som tæller over halvdelen af scoringerne på udebane. Halvdelen af disse kampe er gået under 2,5, så selvom Atletico har spillet med et højt scoringssnit i denne sæson, så er deres basisværktøjskasse med de defensive redskaber ikke forsvundet ud i det blå.

For Athletic er det lidt samme sang. Hjemmekampene har været offensive eksplosioner, og det er ikke den statistik, der peger i retning af en målfattig kamp. Til gengæld har der været en tendens til, at man har haft svært ved at åbne de bedste hold op. Hjemme mod Real Madrid tabte man 2-0 og skabte nærmest intet med en enkelte afslutning på mål, ude mod Barcelona var det næsten det samme, da man tabte 1-0, mens man tabte 3-0 ude mod Sociedad og lidt heldigt fik 1-1 mod Girona.

Athletic har det generelt svært mod Atletico Madrid og uden, at man skal lægge for meget i tidligere opgør, så fortæller det lidt om deres generelle udtryk og respekt for hinanden, at de seneste fire indbyrdes La Liga-opgør allesammen er gået under 2,5 mål.

Jeg synes, prisen er flot, og det samme er den på X’et, som ingen af holdene vil være voldsomt utilfredse med. Atletico er uden nytilføjede skader. Lemar er fortsat ude. Athletic mangler Mikel Vesga, som er en svækkelse på den centrale midtbane.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Athletic Bilbao – Atletico Madrid Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Athletic Bilbao – Atletico Madrid

Athletic Bilbao: Skader og karantæner

Atletico Madrid: Skader og karantæner

Athletic Bilbao – Atletico Madrid Head 2 Head

Flere Tips

22. jul.
Units 2/10
Tippet til 2.10
Units 3/10
Tippet til 1.83
19:00
Dagens Spil
Units 1/10
Tippet til 2.01
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar