18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Athletic Bilbao-Barcelona-21. August 2021 22:00

Units 1/10 Tabt
Athletic Bilbao vs Barcelona
Barcelona vinder
21. august 2021 22:00
bwin
Tippet til 1.90
Udgivet 21. august 2021 08:19
Ath. Bilbao kom lidt skuffende fra start i LaLiga med 0-0 ude mod Elche i en jævnbyrdig kamp. I pre-season har resultaterne også været svingende for baskerne, og det er derfor svært at vurdere, hvor de står. Umiddelbart er det en trup, der bør banke på til en plads i top 6, men som man så i sidste sæson, så er det også en klub, der har store udsving i løbet af sæsonen. Her endte Ath. Bilbao som nummer 10.

Barcelona kom planmæssigt fra start med 4-2 over Ath. Bilbaos ærkerivaler, Real Sociedad. Barcelona dominerede i de første 80 minutter, men med to hurtige scoringer fra Real Sociedad blev det pludselig spændende indtil Braithwaite serverede bolden for Roberto i overtiden. I forhold til alt det fokus der har været på Barcelona i forhold til Messis afgang og deres økonomi, var det et Barcelona-hold, som så fine ud. Afgangen af Messi kan betyde, at spillere som Griezmann og Depay stepper op.

Med det niveau, som de to klubber lagde fra land med i sæsonens første kamp, så bør Barcelona tage stikket her, som tilfældet også var i klubbernes seneste opgør. Her vandt Barcelona med hele 4-0.

Athletic Bilbao – Barcelona Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Athletic Bilbao
Barcelona
Odds are subject to change. Last updated 21. august 2021 21:57.

Athletic Bilbao – Barcelona Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar