Atalanta vs Juventus – 15. maj.

Fodbold Coppa Italia
Atalanta
Juventus
15. maj.
22:00
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

15. maj.
22:00
Atalanta 0.00 (AH)
Tabt -7,00

Units

7/10
Atalanta 0.00 (AH) %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Atalanta er inde i en solid formkurve med seks sejre i de seneste syv kampe. Derudover har jeg en øget tiltro på, at klubben ønsker at revancere tabet i pokalfinalen mod netop Juventus for tre år siden.
  • Selvom Atalanta mangler Scamacca i angrebet så har man altså en fuldgod erstatning i Charles De Ketelaere, som fremviste dette i den seneste kamp mod Roma med to scoringer. Det bringer hans samlede antal scoringer op på tretten mål i sæsonen.
  • Juventus har blot vundet tre kampe siden årsskiftet ud af intet mindre end sytten kampe, hvilket understreger den svage formkurve som klubben befinder sig i.

| Sidst opdateret:


Analyse

Onsdag aften byder på finalen i den italienske Coppa Italia pokalturnering, hvor Atalanta og Juventus mødes på Stadio Olympico i Rom. Begge hold vil være maksimalt opsatte på triumf efter Inter er løbet med det italienske mesterskab.

Atalanta har ikke vundet pokalturneringen siden 1963, men har været i fire finaler siden. Rent faktisk tabte man netop mod Juventus i finalen for tre år siden, hvorfor man vil være ekstra opsat for revanche. Modsat har Juventus rekorden i pokalturneringen med hele fjorten triumfer. Atalanta smadrede Fiorentina i semifinalen med hele 4-1.

Atalanta er inde i en voldsom positiv formkurve, hvor man blandt andet har taget et stort skridt for Champions League pladserne efter en sejr over den nærmeste liga rival Roma i weekenden. Atalanta har vundet seks ud af sine syv seneste kampe, mens det er blevet til en uafgjort i perioden. Derfor kan man sige forberedelserne til finalen er tæt på optimale. Det samme kan sige om moralen, hvor truppen endvidere kan se frem mod Europa League finalen mod Bayer Leverkusen den 22. maj.

Anderledes ser det ud for Juventus, som på det seneste har haft set et solidt dyk på formkurven. Selvom man er sikret en Champions League placering i ligaen, så har der virkelig været tale om en række skuffende resultater på det seneste. Juventus har ikke vundet en kamp i de seneste seks kampe, hvor det er blevet til fem uafgjorte og et nederlag i perioden. I weekenden formåede man kun hjemme at spille uafgjort mod Salernitana, som allerede er nedrykket og absolut bundprop i ligatabellen.

Holdnyt Atalanta

Den absolut største hovedpine for Atalanta er det faktum, at man må undvære sin italienske stjerneangriber Gianluca Scamacca, som sidder ude med karantæne til finalen grundet gult kort i semifinalen. Med sytten scoringer fordelt over hele sæsonen på tværs af alle turneringer, så er det et voldsomt fravær for klubben.

Erstatningen af Scamacca skal findes i belgiske Charles De Ketelaere, som formentlig får tildelt en mere offensiv rolle på midtbanen. Jeg synes Ketelaere er en fuldgod erstatning med hans tretten scoringer i sæsonen og senest scorede to mål i sejren over Roma.

Andre fravær skal findes i de skadede spillere i form af svenske Emil Holm og Rafael Toloi, mens også bosniske Sead Kolasinac fortsat mangler i forsvaret.

Holdnyt Juventus

Juventus kan glæde sig over, at de to brasilianske forsvarsspillere Danilo og Alex Sandro er meldt klar efter deres respektive skader til opgøret mod Atalanta, men det er tvivlsomt hvorvidt de starter inde. Defensivt mangler man fortsat Mattia De Sciglio.

Amerikanske Timothy Weah kan komme tilbage på midten, efter han sad ude med karantæne i semifinalen, men modsat er italienske Manuel Locatelli ude i finalen, efter han modtog et gult kort i semifinale kampen mod Lazio.

Spilforslag

Juventus har haft en temmelig svag periode siden årsskiftet, hvor det blot er blevet til tre sejre for hele perioden, hvilket understreger de problemer, som klubben har i øjeblikket. Nu møder man så et sprudlende Atalanta hold, som i øjeblikket både har en markant positiv form og høj selvtillid. Jeg føler mig overbevist om, at Atalanta vil snuppe pokaltitlen og også selvom kampen skulle ende ud i forlænget spilletid og straffespark.

Jeg vælger at spille sejr til Atalanta draw no bet, hvor indsatsen tilbagebetales i tilfælde af uafgjort i ordinær spilletid. Jeg sætter syv units på udfaldet.

Flere spilforslag

26. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Orlando City vs Columbus Crew Major League Soccer
26. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
17:30
Västerås SK vs Brommapojkarna Allsvenskan
26. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
Brøndby IF vs AGF Superligaen Mesterskabsspil
26. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
FC København vs FC Nordsjælland Superligaen Mesterskabsspil
26. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
FC København vs FC Nordsjælland Superligaen Mesterskabsspil
26. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:15
FC Porto vs Sporting CP Pokal
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Oriente Petrolero vs The Strongest Clausura
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

Skriv første kommentar

Skriv et svar