Atalanta vs Fiorentina – 24. apr.

Fodbold Coppa Italia
Atalanta
Fiorentina
24. apr.
22:00
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

24. apr.
22:00
Fiorentina vinder eller spiller uafgjort
Tabt -5,00

Units

5/10
Fiorentina vinder eller spiller uafgjort %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Fiorentina har en rig tradition for pokalturneringen, hvor man har vundet den intet mindre ens seks gange tidligere, hvor den seneste triumf skal findes tilbage i 2001. Rent faktisk har Fiorentina opnåede en finaleplads i turneringen tre ud af fire gange med Vincenzo Italiano bag roret, hvilket jeg synes er tankevækkende.
  • Fiorentina har normalt et rigtig godt tag på Atalanta i de indbyrdes opgør, hvor man således har vundet fem ud af de seneste syv kampe, mens en enkelt bød på uafgjort og et enkelt tab i denne periode. Den statistik understøtter også spilforslaget.
  • Atalanta har et par enkelte betydelige fravær defensivt, hvilket kan vise sig afgørende på vægtskålen til, at Fiorentina formår at spille sig videre til finalen.

| Sidst opdateret:


Analyse

Det er tid for det andet opgør i den italienske pokalturnering Cuppa Italia mellem Atalanta og Fiorentina, efter den første kamp endte med en smal 1-0 sejr på hjemmebane til de violblå. Den samlede vinder af opgøret skal nu møde Juventus i finalen, som bliver spillet onsdag den 15. maj på Stadio Olimpico i Rom.

Atalanta er inde i en lidt svag formkurve hvis man kigger isoleret for ligaen, hvor man forud for weekendens sejr over Monza blot have vundet en enkelt kamp ud af de seneste syv kampe. Atalanta er placeret som nummer seks i ligaen og er blot et enkelt point efter Roma på femtepladsen, som samtidig også giver adgangs til Champions League. Udenfor ligaen har man stor succes, hvor man overraskende slog Liverpool ud af Europa League, hvorfor man nu skal møde franske Marseille i semifinalen.

Fiorentina er placeret som nummer ni i ligaen og deres formkurve har heller ikke ligefrem været imponerende med blot en sejr i de seneste fem kampe, hvor det også er blevet til to nederlag og to uafgjorte kampe. Fiorentina har syv point op til netop Atalanta i tabellen, så de bedste muligheder for europæisk forbold i næste sæson skal findes i enten at triumfere i pokalturneringen eller Conference League turneringen.

Holdnyt Atalanta

Hjemmeholdet er uden deres idealstarter i forsvaret Giorgio Scalvini, idet landholdsspilleren sidder ude med en skade. Det samme er tilfældet for svenske Emil Holm og holdets anfører Rafel Toloi, som begge fik mindre skader i weekenends kamp.

Holdnyt Fiorentina

Træner Vincenzo Italiano roterede holdet kraftigt i søndagens ligakamp, hvilket også meget godt indikerer, i hvor høj grad han prioriterer dette pokalopgør. En række idealstartere i form af Lucas Beltran, Nico Gonzalez, Andrea Belotti og Giacomo Bonaventura missede også alle den seneste kamp med mindre skavanker, men alle forventes at indgå i truppen mod Atalanta.

Spilforslag

Jeg tror på, at vi kommer til at se endnu en tæt kamp, hvor Atalanta formentlig har overtaget i forbindelse med hjemmebanefordelen. Jeg har blot en ide om, at Fiorentina et eller andet sted vil det her trofæ mere end det er tilfældet for Atalanta.

Fiorentina har en rig tradition for pokalturneringen, hvor man har vundet den intet mindre ens seks gange tidligere, hvor den seneste triumf skal findes tilbage i 2001. I den seneste sæson nåede man til finalen, hvor man tabte til Inter. Rent faktisk har Fiorentina opnåede en finaleplads i turneringen tre ud af fire gange med Vincenzo Italiano bag roret, hvilket jeg synes er tankevækkende.

Udover pokalturneringen har begge klubber selvfølgelig et øje rettet mod fortsatte europæiske kampe, hvor Atalanta skal spille mod Marseille i Europa League og Fiorentina skal møde Club Brugge i Conference League, men Atalanta har grundet sin placering i tabellen ikke samme behov for en sejr med hensyn til de europæiske pladser som Fiorentina har, hvorfor jeg ser dem akkurat en tand mere sulte i dette opgør.

Jeg vælger at spille Fiorentina dobbelt chance X2 og sætter fem units på udfaldet.

Flere spilforslag

20. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
FC Nordsjælland vs FC Midtjylland Superligaen Mesterskabsspil
20. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:45
Bologna vs Juventus Serie A
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar