Atalanta vs Empoli – 28. apr.

Fodbold Serie A
Atalanta
Empoli
28. apr.
19:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

28. apr.
19:00
Empoli AH+1.25
Tabt -3,00

Units

3/10
Empoli AH+1.25 %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Dette spil er sat med forventningen om at Atalanta går videre mod Liverpool (fører 3-0). I så fald er denne kamp mellem en vigtig Coppa Italia semifinale samt Europa League semifinale kamp.
  • Empoli kæmper for livet i bunden af tabellen. De har i skrivendestund ét point ned og alt at spille for.
  • Dette bliver Atalanta’s femte kamp på 13 dage. Empoli’s blot femte i april.

| Sidst opdateret:


Analyse

Atalanta har i skrivendestund halvanden ben i Europa League semifinalen, hvor enten Benfica eller Marseille venter i næste runde. Atalanta vandt flot 0-3 i Liverpool og meget skal gå galt hvis de ikke går videre. En samlet sejr betyder at deres kamp-program bliver yderligere presset med ligakampe, en returkamp i Coppa Italia semifinalen mod Fiorentina og en tur til enten Frankrig eller Portugal få dage efter denne kamp. Alt lagt sammen deres femte kamp på 13 dage og fire dage før en endnu vigtigere kamp. Det kan meget vel få indflydelse på deres startopstilling og tilgang til Empoli kampen.

Empoli kæmper for endnu en sæson i Serie A, i bunden af tabellen. Med seks kampe tilbage, og én før denne, har de ét point ned til Frosinone under nedrykningsstregen. Uanset hvordan deres kamp mod Napoli går før denne, skal de ud og jagte point. Til at hjælpe sig ansatte Empoli Nicola tilbage i januar. Under hans ledelse har de vundet 15 af deres 28 point. Et snit på 1,25 pr kamp mod 0,76 i de 17 foregående kampe. En forbedring. Eneste bekræftet fravær er midterforsvar Ebuehi (fast) som har siddet ude det meste af 2024.

Hvis Liverpool lykkes at gå videre mod Atalanta er dette spil langt mindre attraktivt. Det ændre dog ikke på de mange kampe Atalanta har op til kampen men forøger sandsynligheden at de prioriterer kampen højere end de ville have gjort. Selvom de er 6’er i Serie A, er det ikke urealistisk at forvente en pokal samt Europa League semifinale kampe fylder mere. Gode chancer for at Empoli max taber med ét mål.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar