18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Atalanta-Fiorentina-11. September 2021 20:45

Units 3/10 Vundet
Atalanta vs Fiorentina
Fiorentina +1.00 (AH)
11. september 2021 20:45
bet365
Tippet til 2.08
Udgivet 7. september 2021 13:37
Lørdag aften tager Atalanta imod Fiorentina hjemme i Bergamo, men hjemmeholdet er uden flere bærende profiler, og Fiorentina har vist virkelig lovende takter i de første kampe.

Gasperini og hans fremragende offensive mandskab er kommet lidt haltende ind til den nye sæson. De lykkedes godt nok med at vinde den første kamp mod Torino, men de skulle helt ind i tillægstiden før den afgørende 2-1 scoring faldt. Pointmæssigt en fin start, men spillemæssigt var der meget tilbage at ønske. Atalanta som ellers spiller virkelig underholdende præsterede kun to skud på mål i kampen (de gik så begge ind). I seneste runde blev det til en lige så ukarakteristisk indsats mod Bologna, igen manglede der ideer i offensiven og kampen endte 0-0 på trods af et stort spilovertag. Til denne kamp er værterne med al sandsynlighed uden flere af de bærende kræfter på holdet. Den colombianske duo Muriel og Zapata mangler i front, de målfarlige wingbacks, Gosens og Hateboer, som er en stor del af Atalantas offensiv repetoire mangler ligeledes, mens midtbaneknokleren De Roon er i karantæne. Ydermere ligger deres første Champions League-kamp i sæsonen allerede tirsdag, hvor de skal på en svær udebanetur til Villarreal, og den bliver helt sikkert prioriteret højt i Bergamo.

Fiorentina er startet sæsonen flot ud. Det blev godt nok ikke til point i første runde mod Roma, men det var en lige kamp, som de havde stor ære i. Selv med udvisningen af målmanden i 17.minut bød de fortsat Roma op til dans, og endte med mest boldbesiddelse og skud på mål. Senest leverede de en dominerende indsats mod Torino, i en kamp som de vandt 2-1 på mål af Vlahovic og rekordindkøbet Gonzales(han ser giftig ud). Fiorentinas hold er virkelig ved at ligne noget, de har en god teknisk midtbane og en giftig offensiv, og jeg tror de kommer til at blande sig i kampen om de europæiske billetter i denne sæson. Vlahovic er et af de største angrebstalenter i ligaen, og han bliver fornemt serviceret af Castrovilli, Gonzales og Callejon.

Det har været ukarakteristisk tamt det vi har set fra Atalanta i de to første kampe, og i denne omgang er de uden en stamme af bærende profiler, som selv hvis de skulle være tvivlsomme, nok ikke vil blive risikeret med tanke på næste uges vigtige Champions League-kamp. Formkurven peger stødt opad for Fiorentina, og jeg mener, at de står med bedre kort på hånden end oddset indikerer. Indsatsen kommer retur ved Atalanta sejr på 1 overskydende mål.

Atalanta – Fiorentina Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 12. september 2021 22:59.

Atalanta – Fiorentina Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar