Astralis – Complexity – 3. april 2022 19:30

Astralis vinder 2-0
Tippet til 2.20
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 3. april 2022 03:44
Kampen om 3. pladsen og dermed det sidste spot for at komme med næste uges Play-Off, den kommer til at foregå imellem danske Astralis og amerikanske Complexity. Jeg kaster min tillid til de danske drenge kan nuppe 3. pladsen på den bedst mulige måde, som er at de vinder 2-0 i maps.

Vi kommer formentlig til at se Astralis banne Dust2, mens Complexity banner Mirage.
Det efterlader os med 5 maps som de har leveret solide præstationer på. Astralis tabte godt nok på Inferno med deres nye line up til Natus Vincere, men indsatsen var fint nok, desværre fandt de aldrig nøglen på T-siden, og kunne med lidt stolpe ind have lukket mappet måske til 2-1 sejr. Overpass/Vertigo tabte de snævert til Heroic, og de burde have vundet de maps, hvor de til sammen havde 10 map point til at lukke dem hhv. på map 2 og 3 den anden dag. Men det ingen skam at tabe til Natus Vincere og Heroic(På papiret de lidt bedre hold), når man sidder med en god fornemmelse om de burde have vundet de maps.

Astralis Nuke ser rigtig god ud, som er det map jeg forventer de vælger selv, god præstation mod AGO og slår Natus Vincere på det med 16-14, det resultat lyder ikke dominerende, men Natus Vincere hev mange kaniner op af hatten(Clutches) i 2. halvleg på mappet, hvor Astralis burde have lukket det med større runde difference.

Jeg forventer Ancient eller Vertigo bliver valgt som map pick fra Complexity, Ancient har Complexity valgt alle gangene det har været muligt i de andre kampe, mens Vertigo var det map de valgte da Ancient ikke var muligt imod EG. Astralis fik et stort slag i ansigtet på Ancient lørdag aften mod Natus Vincere, men det var et map hvor flere af spillerne slet ikke ramte niveauet, og Natus Vinceres spillere gjorde præcis det modsatte. Den slags kan ske, når du møder et stærkere hold, men ellers befinder Astralis sig fint på Ancient, de slog f.eks. Heroic på det den anden dag. Vertigo som kan være jokeren, der var Astralis tæt på at vinde over Heroic, mens de vandt sikkert over EG på det derimod.

Alt i alt, synes jeg map poolen ligger fint til Astralis, plus de har haft et par kampe som burde have været lukket og ikke været ramt af såkaldt et "Choke". Teknisk set kunne Astralis snildt have stået mindst 3-1 selv nu eller sågar 4-0. Jeg tror på en solid indsats fra de danske drenge, som i mine øjne har vist sig en klasse bedre end Complexity, og egentlig er ret heldige med at stå i det her spot, hvor Astralis ikke er videre før 5. kamp i gruppen, og de selv efter blot 1 vundet kamp stadig kan gå videre på søndag.

Jeg vil ikke blive overrasket over hvis bookmakerne lukker 2-0 sejren i 50/50 odds, men der altid en risiko for at markedet kan gå den anden vej, men så ville jeg nok overveje en skilling mere, hvis map vetoen er som jeg forventer/håber på.

Astralis – Complexity Odds


Astralis – Complexity Head 2 Head


Flere Tips

16. august 2022
Units 4/10
Tippet til 1.75
13. august 2022
21:05
SpilXpoden – Leander
Units 1/10
Tippet til 1.97
19:00
SpilXpoden – Leander
Units 1/10
Tippet til 2.00
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar