Aston Villa vs Tottenham – 9. april 2022 18:30

Premier League | Premier League
Tottenham vinder
Tippet til 2.25
Units 1/10
Vundet +1,25
Udgivet 9. apr. 09:22

Aston Villa er placeret midt i Premier League, hvor det hverken er fugl eller fisk. Steven Gerrards tropper er i sikkerhed i forhold til nedrykning, men samtidig er der også langt op til de europæiske pladser. Det har måske også spillet ind i de Birmingham-klubbens seneste kampe. Her har de tabt tre ud af tre, og hvor Aston Villa tidligere i sæsonen var et hold, der kunne drille de fleste hold, så ligner det mere et hold nu, som blot ser frem mod næste sæson.

Omvendt ser det ud for Tottenham. Spurs har virkelig fået tur i den på det seneste, hvilket har bragt dem ind i top fire. Det er utrolig tæt i kampen om top fire, og derfor er der ikke råd til mange missere for Tottenham i løbet af sæsonen. Conte ser ud til at have fået styr på sit Tottenham-hold, og kigger man på den seneste måned, så er Tottenham blandt de bedst spillende hold i Premier League.

Et opgør mellem to mandskaber, hvis formkurve peger i hver sin retning. Både formkurven og motivationen bør tale for en Tottenham selvom Villa Park kan være et farligt sted at spille. Tottenham vandt sæsonens første møde mod Aston Villa med 2-1.


Aston Villa – Tottenham Odds


Aston Villa – Tottenham Head 2 Head


Flere Tips

14. jun.
22:00
Units 2/10
Tippet til 1.83
Units 2/10
Tippet til 10.00
28. maj.
20:00
Units 1/10
Tippet til 1.72
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv første kommentar

Skriv et svar