Aston Villa vs Manchester United – 11. feb. 17:30

Fodbold Premier League
Aston Villa
Manchester United
11. feb.
18:30
Higuain-avatar Higuain

Udgivet

Udgivet

11. feb.
18:30
Over 10,5 hjørnespark
Tippet til 1.90*
Vundet +3,60

Units

4/10
Over 10,5 hjørnespark 1.90*

Tip-boosters

  • Offensivt orienterede mandskaber, der snitter højt på hjørnespark
  • De to mest indlægsflittige hold i Premier League
  • To mandskaber, der skal gå efter sejren

Analyse

På Old Trafford blev det en livlig affære på Boxing Day, da United vendte 0-2 til 3-2 sejr med den afgørende scoring af Rasmus Højlund. Nu venter der igen et brag mellem rækkens nr. 5 og nr. 6, og det er en kamp, hvor jeg forventer, at begge hold kommer til at angribe for de tre point. United skal sætte jagten ind på netop Aston Villa, mens Villa skal holde trit med førerholdene i kampen om CHL-billetterne. Begge hold spiller med et offensivt udtryk, og der er gode chancer for mange mål og ikke mindst hjørnespark.

Begge snitter de over 5,5 hjørnespark pr. kamp og ens for dem begge er, at de gerne vil udfordre over siderne, og rigtigt gerne vil slå indlæg. Således er det de to mandskaber i Premier League, der slår klart flest indlæg pr. kamp, og samtidig ligger begge højt på afslutninger og 1v1-udfordringer, hvilket naturligt nok er faktorer, der ofte giver gode forudsætninger for mange hjørnespark.

Aston Villa har været dygtige til at undgå mange hjørnespark imod, og derfor har de da også kun været over linjen 9 ud af 23 gange i sæsonen, mens det for United er helt anderledes med 16 kampe, der er gået over denne linje. United spiller offensivt, men er også voldsomt åbne i holdet og har haft store defensive problemer i sæsonen, og man afgiver rent faktisk flere hjørnespark, end man tilspiller sig – næsten 6 i snit pr. kamp.

Premier League er blevet lidt af en hjørnesparks-liga, hvilket hænger sammen med et øget tempo og flere hold, der blæser mere og mere til angreb. Det gælder også disse to mandskaber, og selvom deres indbyrdes opgør de seneste gange ikke har væltet sig i hjørnespark, så synes jeg stadig, at bookmakerne holder linjen for lavt – sandsynligvis af den årsag.

Det er to hold, der spiller fremadrettet, og som begge vil gå efter sejren. Der vil sandsynligvis altid være et jagtende hold, da resultatet næppe bliver afgjort tidligt i kampen. Samtidig udfordrer de meget på siderne og slår mange indlæg, og så har begge haft tendenser til at give for mange muligheder væk i den seneste tid. Senest tabte Aston Villa 3-1 til Chelsea i pokalen, men vandt 7-6 på hjørnespark, mens United slog West Ham 3-0 i ligaen og tabte hjørneduellen 8-5.

Der er ikke nye og alvorlige fravær hos holdene at berette om.

Flere tips

26. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Under 2.5 mål Corinthians vs Gremio
26. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:45
Club Brugge -1.25 (AH) Club Brugge vs KV Mechelen
26. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:45
Over 2.5 mål & Begge hold scorer Drogheda United vs Waterford FC
28. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
AGF +1.25 (AH) FC København vs AGF
28. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Flamengo AH-1.25 Flamengo vs Atletico GO
5. aug.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
17:30
Danmark Holdforfølgelse (M)
9. aug.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
Telstar AH+1 Vitesse vs Telstar

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar