Aston Villa vs Lille – 11. apr.

Fodbold Europa Conference League
Aston Villa
Lille
11. apr.
22:00
Rasmus G-avatar Rasmus G

Kampstart

Kampstart

11. apr.
22:00
Aston Villa vinder
Vundet +1,30

Units

2/10
Aston Villa vinder %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Aston Villa er på papiret et markant bedre hold end Lille, der på trods af fine resultater i Ligue 1, ikke ville komme i nærheden af Villas præstationer i Premier League.
  • Unai Emery sætter en kæmpe ære i disse turneringer, og et Conference trofæ på CV’et virker til at blive prioriteret. 
  • Prisen virker fornuftigt taget tidligere matchups mellem engelske og franske hold i mente. 

Analyse

Englands 5’er skal op imod Frankrigs 4’er og englænderne er gjort til pæne favoritter, men skal de i virkeligheden være større? Aston Villa har vundet samtlige kampe på hjemmebane i Conference League, og selvom modstanden ikke har været stor, så skal Ajax og Alkmaar have lidt kredit – begge hollandske hold blev spillet ud af banen på Villa Park. Det er heller ikke kun i Conference League, at Villa har været gode hjemme – også i Premier League har de været voldsomt stærke med kun 3 nederlag i 16 kampe og i alt 35 point. 

Det virker også til, at Unai Emery tager turneringen ganske seriøst, hvilket også giver mening, når man tænker på hans europæiske historie. Den spanske træner må erklæres som lidt af en ekspert i disse turneringer, hvilket også skal tælle Villas vej.

Kigger vi på de to holds præstationer i Conference League, så har Villa også set mere dominerende ud. Lille som var i en marginalt dårligere pulje skabte imponerende 2,2 xG i snit, men tillod så også 1,21. Med til denne historie hører det også, at Lille har fået tre straffespark i deres otte kampe. Aston Villa har i deres otte kampe præsteret 1,84 xG og 0,51 xGA med 0 straffespark til at stats padde deres xG. 

Tilbage i 2021 havde vi et lignede matchup mellem Tottenham og Rennes. Her åbnede Tottenham i odds 1,28 hjemme mod Rennes, men blev til sidst taberdømt grundet at de ikke kunne stille hold (Covid). På udebane stod Tottenham i odds 2,40 med hold der startede med; Gollini; Doherty, Tanganga, Rodon, Davies; Gil, Skipp, Ndombele; Moura, Kane og Bergwijn. Uden at forklejne den startopstilling tør jeg godt sige, at Aston Villa ville være favoritter mod det hold i dag. 2,40 svarer ca. til en hjemmepris på 1,65 i neutralt spot. Det Rennes hold sluttede i øvrigt 4’er i Ligue 1 denne sæson. Vi har også tidligere denne sæson set Brighton stå i odds 1,62 hjemme mod Marseille, en kamp de vandt 1-0 og var bedst. 

Til prisen synes jeg 1.65 er et flot spot på Aston Villa, specielt med tanke på hvor meget Unai Emery prioriterer disse turneringer.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar