Aston Villa vs Chelsea – 7. feb. 21:00

Fodbold FA Cup
Aston Villa
Chelsea
7. feb.
21:00
PC Betting-avatar PC Betting

Udgivet

Udgivet

7. feb.
21:00
Aston Villa vinder Draw No Bet
Tippet til 1.55*
Tabt -7,00

Units

7/10
Aston Villa vinder Draw No Bet 1.55*

Tip-boosters

  • Aston Villa er voldsomt stærke på hjemmebane. Holdet har vundet ti ud af de seneste tolv kampe på tværs af alle turneringer.
  • Chelsea er defensivt kollapset i de seneste to kampe, hvor man har indkasseret intet mindre end otte mål i de to nederlag. Derudover er man elendige på udebane, hvor det er blevet til nederlag i seks ud af de seneste syv kampe.
  • Der hersker virkelig meget uro omkring Chelsea i øjeblikket og der er ingen tvivl om, at det i en eller anden grad påvirker spillerne og deres indsats på banen.

Analyse

Onsdagen byder på en temmelig interessant omkamp i den britiske FA cup pokalturnering imellem Aston Villa og Chelsea, efter det første opgør endte uden scoringer til nogen af holdene. Vinderen af dette opgør skal i næste runde møde Leeds, eftersom de spillede sig videre i gårsdagens kamp mod Plymouth.

Aston Villa er flyvende i denne sæson, hvor man i øjeblikket er placeret som nummer fire i ligaen med blot fem point op til førerholdet Liverpool. Derudover har man også kvalificeret sig videre til 1/8 finalerne i Europa Conference League efter en solid indsats i gruppespillet. Formkurven har set et mindre dyk på det seneste, men klubben kom stærkt igen i weekenden med en overbevisende sejr på 5-0 over Sheffield United.

Chelsea har en ualmindelig skuffende sæson i år, hvor man blot er placeret i midten af tabellen som nummer elleve. Selvom klubben har investeret kraftigt i nye spillere til denne sæson, så er der altså ikke meget som er ændret i forhold til skuffelsen i seneste sæson. Moralen i truppen led i weekenden et yderligere knæk, eftersom man tabte med hele 2-4 på hjemmebane til Wolverhampton.

Holdnyt Aston Villa

Træner Unal Emery har en del skader til dagens opgør specielt defensivt. Forsvarsspillerne Lucas Digne, Tyrone Mings og Ezri Konsa er alle ude med skader. Det samme er gældende for den italienske midtbanespiller Nicolo Zaniolo og den columbianske angrebsspiller Duran Jhon.

Det er også værd at bemærke, at indskiftningsspilleren Morgan Rogers har karantæne. På positivsiden har træneren bekræftet, at den spanske forsvarsspiller Pau Torres vil være tilbage i truppen efter sin skadesituation.

Holdnyt Chelsea

Chelseas skadesliste er også bekymrende lang med otte spillere ude. Wesley Fofana, Lesley Ugochukwu, Reece James, Marc Cucurella, Romeo Lavia, Robert Sanchez og Levi Colwill er alle skadede, mens Trevoh Chalobah er tilbage i træning, men har har slet ikke kampform nok til at kunne spille for holdet.

Omvendt er det positivt, at hele fire spillere er tilbage fra landskampe i Africa Cup of Nations i form af Carney Chukwuemeka, Benoit Badiashile, Mykhaylo Mudryk og Nicolas Jackson. Det store spørgsmål er hvem Mauricio Pochettino tør risikere at benytte til kampen med hensyn til at undgå yderligere skader for anden halvdel af ligasæsonen.

Spilforslag

Aston Villa er imponerende stærke på hjemmebane i denne sæson, hvor man har sejret i intet mindre end ti af de seneste tolv kampe på tværs af turneringer. Man har slået hold som Manchester City og Arsenal, hvorfor det er svært af se, hvorfor man ikke også nu kan køre et amputeret og voldsomt uroplaget Chelsea hold midtover på hjemmebane.

Chelseas forsvar sejler mildest talt, hvor man blot de seneste to kampe mod Wolverhampton og Liverpool har lukket hele otte mål ind. Så et er at det spilmæssigt slet ikke fungerer, men noget helt andet er spillernes mentalitet med al den uro som omkranser klubben i øjeblikket.

Thiago Silvas hustru gik eksempelvis i weekenden ud efter det pinlige 2-4 nederlag til Wolverhampton og skrev direkte på Twitter “its time to change. If you wait any longer it will be to late”. Derudover sang hjemmeholdets fans José Mourinhos navn med hensyn til ønsket om at få ham tilbage på trænerposten efter hans seneste exit hos Roma. Det rammer ligesom meget godt stemningen omkring klubben i øjeblikket.

Jeg er skråsikker på, at Aston Ville vinder over Chelsea i dagens kamp, men jeg vælger at spille det mere sikre spilforslag Aston Villa draw no bet, hvorfor indsatsen tilbagebetales i tilfælde af uafgjort. Grundet den øgede sikkerhed vælger jeg at øge antal units til 7.

Udinese vs Roma
Udinese

Uafgjort

Roma

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere tips

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Australien U23 vinder Australien U23 vs Jordan U23
15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Genoa +0.5 asian handicap Fiorentina vs Genoa
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Uafgjort Argentinos Juniors vs Barracas Central
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
York vinder eller spiller uafgjort Solihull Moors vs York

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar