Aston Villa vs Bournemouth – 21. apr.

Fodbold Premier League
Aston Villa
Bournemouth
21. apr.
17:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

21. apr.
17:00
Aston Villa vinder
Vundet +3,48

Units

4/10
Aston Villa vinder %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Aston Villa i superform og stærke hjemme
  • Motivationsforskel bør spille ind
  • Fravær hos udeholdet, som ofte er udfordret på fremmed græs

Analyse

Aston Villa fortsatte i den seneste uge deres forrygende sæson, hvor de pt. ligger nr. 4 i Premier League efter sidste weekends sejr over førerholdet, Arsenal. I midtugen kvalificerede man sig til Conference League-semifinalen, og Emerys tropper har virkelig imponeret i denne sæson. Pt. fører man med 3 point ned til Tottenham, men med en kamp mere, og det ser altså ud til at blive ualmindeligt tæt i kampen om den enormt vigtige 4. plads, der giver adgang til Champions League.

Det er altså en must win-kamp for Aston Villa, der kan drage fordel af hjemmebanen, men som også bør være mere motiveret end modstanderen, der med 42 point er sikret endnu en sæson i Premier League, men har for stor afstand til subtoppen og placeringerne, der kan give europæisk kvalifikation. Derfor har Bournemouth ikke det store at spille for, og det kan næsten ikke undgås at få indflydelse, når man møder et Villa-mandskab, der kommer med selvtillid og har masser på spil foran et forventningsfyldt hjemmepublikum.

Aston Villa har Douglaz Luis i karantæne, hvilket naturligvis er en svækkelse. Ellers er det primært reserver, der slider med fravær, men det kan også risikere at koste lidt trætte ben, at man måtte ud i 120 minutter for at kvalificere sig til semifinalen. Jeg tror dog sejren og selvtilliden opvejer det, og heldigvis for Villa spillede de tidligt torsdag aften.

Bournemouth er ramt på de offensive positioner, hvor flere kantspillere er ude. Tavernier, Semenyo og Sinisterra er alle ude med skader, og det gør Bournemouth noget tynde på kantpositionerne, hvor man ellers har stået stærkt, og hvor meget af deres offensive spil går igennem, fordi man er stærke omkring 1v1 og indlægsspil.

Det svækker Bournemouth enormt og i forvejen er man ikke noget voldsomt stærkt udehold, hvor omstillingsmulighederne nu også er taget ud. Villa har været stærke hjemme på Villa Park, hvor man har vundet hele 11 ud af 16 hjemmekampe i sæsonen. Villa kan give sig selv et godt udgangspunkt for den resterende del af sæsonen, og jeg tror, de henter 12. hjemmesejr i sæsonen.

Flere spilforslag

27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Oriente Petrolero vs The Strongest Clausura
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:30
Fortuna Düsseldorf vs Bochum 1. Bundesliga kvalifikation
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Union vs Barracas Central Liga Profesional
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

Skriv første kommentar

Skriv et svar