Aston Villa vs Ajax – 14. mar. 21:00

Fodbold Europa Conference League
Aston Villa
Ajax
14. mar.
22:00
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

14. mar.
22:00
Begge hold scorer: ja
Tabt -4,00

Units

4/10
Begge hold scorer: ja %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Defensiven hos Aston Villa sejler fuldstændigt på hjemmebane i øjeblikket. Således har man indkasseret mål i hver eneste af sine syv seneste hjemmekampe og hele sytten mål er det blevet til i disse kampe. Det understreger værdien for dagens spilforslag.
  • Ajax har intet at miste i denne kamp og netop det faktum kan være medvirkende til, at vi kommer til at se en langt mere åben kamp i begge ender i forhold til det første opgør. Det øger alt andet lige sandsynligheden for mål i begge ender.
  • Begge hold har nye betydelige fravær defensivt til dagens kamp, eftersom begge hold fik udvist en spiller i det første opgør. Generelt er det netop det defensive, som har haltet hos begge hold i de seneste par kampe, mens offensiven er ganske stærk hos begge mandskaber, hvilket øger min tiltro på mål i begge ender.

| Sidst opdateret:

Analyse

Torsdag aften er der returmøde i Conference League mellem Aston Villa og Ajax. Den første kamp endte måske lidt overraskende utrolig kedeligt med blot 0-0, hvorfor briterne nu alt andet lige har matchpoint for selv at afgøre tingene på hjemmebane. Bookmakerne har gjort Aston Villa til solid favorit til at vinde kampen, men jeg vurderer ikke kamp udviklingen på helt samme måde og ser gode muligheder for, at Ajax kan vise tænder.

Aston Villa har indtl fornyligt haft en temmelig fantastisk sæson statistik på Villa Park, men dette har krakeleret voldsomt på det seneste. Aston Villa har således tabt fire ud af de seneste fem kampe på hjemmebane, hvor man senest måtte indkassere hele fire mål mod Tottenham. I lyset af dette virker det for mig lidt mærkværdigt, at Aston Villa er gjort til så store favoritter mod Ajax til trods for udeholdets svingende sæson.

Ajax har som bekendt haft en skuffende sæson, hvor specielt indledningen på sæsonen var helt katastrofal. Sidenhen er der kommet langt mere styr på tingene og holdet er eksempelvis pt. placeret som nummer fem i ligaen, men hvor både mesterskabskampen og Champion League pladserne er uden for rækkevidde. Bedste muligheder for Ajax i denne sæson nu er kampen om fjerdepladsen i ligaen, som giver adgang til Europa League kvalifikation, samt den igangværende turnering i Conference League.

Holdnyt Aston Villa

Aston Villa har fortsat en række langtidsskader i form af Emi Buendia, Boubacar Kamara og Tyrone Mings. Derudover er Jhon Duran også fortsat ude med skade, mens Jacob Ramsey er meldt tvivlsom til kampen.

Anfører John McGinn er klar til kampen, men står foran en karantæne i den hjemlige liga efter dette opgør i Conference League. Defensivt er hjemmeholdet alligevel hårdt ramt, eftersom initialstarteren Ezri Konsa sidder ude med karantæne efter sine to gule kort i den seneste kamp. Det samme er gældende for den italienske offensive midtbanespiller Nicolo Zaniolo, som ligeledes sidder ude med karantæne til dagens opgør.

Holdnyt Ajax

Ajax har tilsvarende defensive problemer, eftersom unge Tristan Gooijer ligeledes er fraværende dagens kamp grundet karantæne i forbindelse med sit røde kort i det første opgør. Derudover har man to solide mangler ved Steven Bergwijn og Steven Berghuis, som begge fortsat er ude med skader.

Spilforslag

Jeg vurderer, at vi kommer til at se en meget anderledes kamp i dag end i det første opgør mellem Aston Villa og Ajax. Hjemmmeholdet vil utvivlsomt dominere store dele af kampen og vil presse meget hårdt på, for at afgøre den inden for de første 90 minutter foran deres egne fans.

Derudover tror jeg, at Ajax vil befinde sig godt i rollen, som værende outsider i kampen og med de defensive problemer hos begge hold, så synes jeg værdien er ganske attraktiv for, at begge hold formår at score i kampen. Jeg kan sagtens forestille mig, at Ajax kan udnytte det faktum, at det er Aston Villa som er presset til at skulle frem på banen og skabe noget.

Jeg spiller begge hold scorer og sætter fire units på udfaldet.

Flere spilforslag

24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Reilly Opelka vs Aleksandar Kovacevic Atlanta ATP
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
Ludogorets Razgrad vs Dinamo Minsk Champions League Kvalifikation
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Frankrig U23 vs USA U23 Sommer OL Grp. A
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D
25. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Vitoria vs Flamengo Serie A
25. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Fluminense vs Palmeiras Serie A
25. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
Bruno's Magpies vs FC København Conference League Kvalifikation
25. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Brøndby IF vs Llapi Conference League Kvalifikation
25. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Brøndby IF vs Llapi Conference League Kvalifikation
25. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Molde vs Silkeborg IF Europa League Kvalifikation
28. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
FC København vs AGF 3F Superligaen

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar