18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 30,9
TBP 103,0%
Hitrate 45,6%

Aston Villa-Everton-18. September 2021 18:30

Units 3/10 Vundet
Aston Villa vs Everton
Over 2.5 mål
18. september 2021 18:30
Marathonbet
Tippet til 2.03
Udgivet 18. september 2021 09:33
Aston Villa og Everton har begge offensivt potentiale. Oddset virker forhøjet grundet Calvert-Lewins fravær, men det kan næsten ende som en fordel for overspillet.

Elementer jeg mener markedet overser og/eller undervurderer:

* Everton-topscorer Calvert-Lewin er ude med skade og det har fået oddset op i et leje der er højere end det normalt vil være. Rent taktisk kan hans fravær dog næsten være en fordel for et overspil.
Calvert-Lewins store styrke ligger i det fysiske spil og hovedstødsstyrke. Af samme grund spiller Everton med ham på banen rigtig meget over kanterne og satser på indlæg.
Det er dog netop denne type angreb Aston Villa elsker at forsvare imod med Mings og Konsa der er overlegne i den del af spillet.
Nu kommer Richarlison på toppen i stedet for Everton, og han er markant bedre i driblinger og de hurtige løb på kanten af forsvarerne og dette er noget Mings og Konsa bestemt ikke foretrækker.

* Begge hold har vist gode evner i det offensive spil, og er i stand til at spille med masser af fart. Begge har desuden skarpe offensivspillere der ikke skal have meget plads for at lave mål ud af det blå.

Aston Villa – Everton Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 19. september 2021 19:12.

Aston Villa – Everton Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar