18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Aston Villa – Everton-18. September 2021 18:30

Units 1/10 Vundet
Aston Villa vs Everton
1-tallet
18. september 2021 18:30
Unibet
Tippet til 2.40
Udgivet 18. september 2021 09:48
På papiret ser alt ud til at gå fremragende for Eventon. Ikke tabt en kamp siden sæsonstarten, ligger på en delt førsteplads i Premier League, mange mål scoret osv. Men måske Everton også har været en anelse heldige?

Det var bestemt ikke nogen køn indsats, da de senest slog Burnley 3-1. Havde det ikke været for et hovedstødsmål af Keane, så var Everton aldrig kommet igang. De spillede utroligt langsomt, og scorer på lidt tilfældigheder. Ligesom de mod Leeds eller Brighton nok heller ikke var meget bedre end modstanderen, men de havde de sidste marginalerne med dem og står derfor med en masse grønne tegn.

Aston Villa er svingende og 3-2 nederlaget til Watford i sæsonåbneren sidder stadig i dem. Senest fik de ørene i maskinen mod Chelsea, men spillede faktisk en rigtig god kamp, hvor de bare skulle have været lidt skarpere foran målet.

Aston Ville er stadig uden Buendia og Martinez på målet, men omvendt må Everton også undvære Calvert-Lewin på toppen. Evertons held løber op her, og de får det svært mod hurtigt spillende Villa.

Aston Villa – Everton Odds


Aston Villa – Everton Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar