Asian Cup finale deltager – 28. jan. 12:30

Profit
354,5
TBP
111,2%
Hitrate
49,6%
1377 Tips
Soccer icon
| Asian Cup
Asian Cup finale deltager
De forenede arabiske emirater når finalen
Tippet til 15.00
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 26. jan. 15:44

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ De forenede arabiske emirater gik videre med fire point. Det kunne have været seks med lidt medvind men god grund til at være optimistisk inden knockout kampene.

✅ De forenede arabiske emirater undgår Iran, Japan og Qatar inden en evt finale. Stadig gode modstandere i deres halvdel men værst bliver en evt semifinale.

✅ Emirater nåede semifinalen ved de to forgående Asian Cups. Nu har Paulo Bento ansvaret og hans erfaring kan blive afgørende.

De forenede arabiske emirater starter knockout runden med en kamp mod det andet svageste tilbageværende hold, Tajikistan. Vinder de den venter vinderen af Jordan or Irak mens Australien, Sydkorea, Saudi Arabien eller Indonesien venter i en evt semifinale. Den gode nyhed er at Japan, Iran og Qatar først er evt finale modstandere og den allerbedste nyhed er at Sydkorea/Australien først er i en evt semifinale.

Emiraterne gjorde en lille genistreg ved at hente Bento som træner i sommers. Den erfarne portugiser har talrige år som landstræner for Portugal og Sydkorea med i bagagen og er primært kendt for at prioritere boldbesiddelse og en kontrolleret defensiv struktur. Det har indtil videre været en medvirkende årsag til at blot to af ti kampe under hans ledelse er tabt (én træningskamp og mod Iran). Netop den tilgang til spillet kan give dem en lille fordel i knockout kampene. Emiraterne har to mand med som er nationaliseret, i de offensive profiler Lima og Canedo.

De forenede arabiske emirater er pæne favoritter i første kamp mod Tajikistan. Hvis de går videre venter Irak eller Jordan. Det er nok ikke urealistisk at forvente de er svage favoritter mod både Irak og Jordan men uanset hvem det bliver er chancerne for en semifinale deltagelse gode. Der venter dog formentlig langt svære modstand. Det bliver nok ikke Indonesien. Tredje bedst af de tilbageværende må være et afbudsramte Saudi Arabien hold. Australien spiller nok anden violin til Sydkorea og selvom de er gode på dette niveau, har de tidligere haft bedre hold end det nuværende. Sydkorea er på nuværende tidspunkt det mest sandsynlige bud på en evt semifinale modstander. De er et stærkt hold og må regnes som top 2 i Asien. Her bliver Emiraterne pæne underdogs men de kan finde styrke i at Bento kender dem indegående, efter han var træner for dem i fire år. Derudover grundet at Asian Cup spilles i Mellemøsten. Her har Sydkorea ikke nået finalen siden 1988.

Der er mange gode nationer om budet men De forenede arabiske emirater har større chancer for at nå finalen end oddset indikere. Vejen til semifinalen er forholdsvis overkommelig og derfra er de blot én kamp fra finalen. De nåede også semifinalen ved seneste Asian Cup og blev 3’er forrige gang. Der er fine chancer for at tredje gang bliver lykkens gang med deres nuværende træner og omstændighederne i menté

Udforsk flere fodboldtips på SpilXperten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Asian Cup finale deltager – Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Asian Cup finale deltager –

Asian Cup finale deltager: Skader og karantæner

: Skader og karantæner

Asian Cup finale deltager – Head 2 Head

Flere Tips

19. jul.
Units 3/10
Tippet til 2.25
Units 4/10
Tippet til 1.96
18:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.30
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar