Arsenal Women vs VfL Wolfsburg – 23. marts 2022 21:00

Women’s Champions League Slutspil | Champions League
Uafgjort
Tippet til 3.40
Units 1/10
Vundet +2,40
Udgivet 22. mar. 22:39
Besøg Nordicbet

*Reklamelink

Endnu en dag med et sparet program på herrernes side, men kvinderne fortsætter ufortrødent, og i London er der fodbold fra øverste hylde, når Arsenal (K) tager imod Wolfsburg (K).

Begge mandskaber fører deres hjemlige ligaer, og de har begge tidligere vundet Champions League, så der er ingen tvivl om, at det er fodbold fra allerøverste hylde. Arsenal har dog set bedre ud et par år tilbage, hvilket tre nederlag i seks gruppekampe her i Champions League illustrerer udmærket. Wolfsburg havde hård modstand i gruppen, men tvang sig videre på bekostning af Arsenals lokalrivaler fra Chelsea.

Pt. er begge hold i god form, Arsenal har ikke tabt i de seneste 10 kampe på tværs af turneringer, mens Wolfsburg har vundet 11 af de seneste 13 kampe. Det ligner et jævnbyrdigt opgør, selvom tyskerne nok har et gear eller to mere end englænderne. Wolfsburg spillede sig videre fra puljen med X’er på udebane mod både Juventus og Chelsea, og det virker sandsynligt, at de her også vil være tilfredse med uafgjort, for så at afgøre løjerne på eget græs i returopgøret.

Arsenal Women – VfL Wolfsburg Odds


Arsenal Women – VfL Wolfsburg Head 2 Head


Flere Tips

10. jun.
Units 4/10
Tippet til 4.80
21:00
Units 1/10
Tippet til 2.09
11. jun.
20:30
Mads Larsen
Units 3/10
Tippet til 1.87
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar