Arsenal vs Crystal Palace – 19. mar. 15:00

Fodbold icon
Premier League | Premier League
Arsenal vs Crystal Palace
Crystal Palace +1.75 (AH)
Tippet til 1.91
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 19. mar. 01:27

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Crystal Palace taber sjældent med store cifre.

✅ Arsenal kommer med en skuffelse og 120 minutter i benene.

✅ Arsenal er uden en reel angriber.

Crystal Palace er ganske vist uden sejr i deres seneste 11 Premier League-kampe, og det betød fyring til Patrick Vieira, der ellers har gjort et godt job hos London-klubben. Det var dog ikke nok til at beholde jobbet, og Attilio Lombardo er nu i jobbet som caretaker. Spørgsmålet er, om det giver fornyet energi til Palace, der hungrer efter en sejr.

Selvom Palace har haft besvær ved at vinde kampene, så er det et hold, der er svært at slå – og det er i den grad et hold, der er svært at slå med klare cifre. I de seneste 10 kampe har Palace heller ikke tabt med 2 mål eller flere, og de er stærke i deres organisation, hvor danske Joachim Andersen er en vigtig brik i en god defensiv. Arsenal vandt det omvendte opgør 2-0 på et sent selvmål i en ellers ret så lige kamp, hvor de ikke kreerede meget, og Arsenal har generelt ikke ry for at slog Palace stort.

Førerholdet har haft lidt udfordringer under det store pres, der hviler på dem som mesterskabsfavoritter, og de har særligt haft udfordringer med at holde modstanderne fra at score. Palace har i Zaha, Eze osv. nogle individualister, der kan kreere noget på egen hånd, og det er lige netop, hvad man har brug for i en kamp, hvor man kommer til at forsvare lavt i store perioder. Heldigvis en disciplin, man er stærk i.

Arsenal kommer efter 120 minutters Europa League-kamp fra torsdag aften, hvor det endte i en enormt stor skuffelse, da man blev slået ud af Sporting efter tabt straffesparkskonkurrence. En stor skuffelse, som man bærer med sig, mens benene også bær være mærkede af kampen, selvom de helt store profiler ikke spillede fuld tid.

Der kan derfor godt ligge lidt træthed hos Arsenal-spillerne, og derfor kan jeg virkelig godt lide den variant, hvor vi kan tåle et 1-målsnederlag til Palace, og det er ikke usandsynligt, at Arsenal trækker tempoet ud med en 1-målsføring for at kontrollere kampen hjem på så få kræfter som muligt.

Arsenal har manglet Gabriel Jesus i mange måneder, men Nketiah, som erstattede ham, har gjort det fantastisk. Desværre for Arsenal er den unge angriber nu også ude med en skade, og det betyder, at Arsenal spiller uden en reel angriber på deres 9’er-position. Det kan man klare med høje kanter og en falsk 9’er, men man kommer til at mangle en målscorer i boksen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Arsenal – Crystal Palace Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Arsenal – Crystal Palace

Arsenal: Skader og karantæner

Crystal Palace: Skader og karantæner

Arsenal – Crystal Palace Head 2 Head

Flere Tips

15. apr.
22:00
Units 4/10
Tippet til 2.15
16. apr.
Units 2/10
Tippet til 3.50
Units 4/10
Tippet til 1.95
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar