18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 24,1
TBP 102,4%
Hitrate 45,3%

Arsenal-Chelsea-22. August 2021 17:30

Units 4/10 Vundet
Arsenal vs Chelsea
Chelsea vinder
22. august 2021 17:30
Cashpoint
Tippet til 1.79
Udgivet 20. august 2021 14:30
Chelsea ser markant stærkere ud end Arsenal i øjeblikket, og der bør være større forskel end oddset antyder.

Elementer jeg mener markedet overser og/eller undervurderer

* Arsenal så rigtig svage ud i første runde mod Brentford. De havde det særligt svært med når Brentford leverede et pres og spillede direkte. Dette er netop noget Chelsea excellerer i, og dermed kan Arsenal hurtigt få store problemer her.

* Arsenal havde problemer med en masse fravær i 1. runde grundet Covid-udbrud i truppen og det hæmmer stadig holdet. Lacazette og Partey er stadig ude med sikkerhed, mens der fortsat er tvivl om Aubameyang. Derudover er der også tvivl om hvorvidt Saka er klar til at spille fra start, efter han måtte nøjes med et indhop fra bænken i 1. runde.

* Arsenal så demotiverede og energiforladte ud i 1. runde mod Brentford, hvilket er særligt skræmmende fordi man i dette opgør brugte mange unge spillere, der burde være fulde af gejst og gå-på-mod.

* Chelsea har fået tilgang af Lukaku, der efter endt Corona-karantæne er startet med at træne. Træner Tuchel har da også afsløret at han regner med at Lukaku spiller på søndag – måske fra start.

* Generelt er teamnews positive for Chelsea der har en enormt bred trup. Man forventer således at både Ziyech og Kante er klar til kampen efter overståede skader, mens man dog må undvære Pulisic der er testet positiv for Corona.

Arsenal – Chelsea Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Arsenal
Chelsea
Odds are subject to change. Last updated 22. august 2021 17:25.

Arsenal – Chelsea Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar