Arnold Allen vs Daniel Hooker – 19. marts 2022 23:00

UFC
Kampen går distancen
Tippet til 1.66
Units 7/10
Tabt -7,00
Udgivet 19. marts 2022 12:21
Arnold Allen (17-1) vs. Dan Hooker (21-11)

Med en meget sjælden 17-1 MMA record, ligner Arnold Allen en større favorit på papiret, men lige i dette matchup kan statistikken være en smule misvisende. Allen tager et step up i competition mod den meget erfarne Dan Hooker.
På trods af en 21-11 MMA record, har Dan Hooker formået at forblive i UFC siden 2014 hvilket er med til at vise hvilken kaliber af fighter vi har med at gøre. Hooker har i de seneste 3 år nærmest kun kæmpet mod toppen af divisionen.

Arnold Allen har endnu ikke tabt i sin UFC karriere, og med en flot 8 win streak har han vundet to kampe på Submission, og 6 kampe på Point. Han har en baggrund som bokser/kickboxer, men har igennem sine år hos det meget anerkendte gym, Tristar i Canada, taget store skridt i den rigtige retning for at udvikle sig til en komplet MMA fighter. Denne udvikling er især pga. hans legende coaches som George Saint Pierre og Firaz Zahabi. Allen har været tålmodig igennem hans UFC karriere, og har været forholdsvis inaktiv med omkring 1 kamp om året. Allen har efterhånden opbygget et solidt fundament ift. hans kampstil i buret. Han har et utroligt godt footwork som gør at han kan holde sig på ydersiden men samtidigt bruge sin kickboxing til at lande solide counters når hans modstander jagter ham. Allen er villig til at forholde sig defensiv og udnytte de huller der opstår. Når hans modstander presser ham ind i wrestling/grappling afdelingen, er han god til at forsvare sig og bruge mindst mulig tid i en defensiv position. Han sidste kamp mod Sodiq Yusuff var hans sværeste opgave til dato, og det marginalerne der gav ham dommerstemmerne. Nu tager han endnu et skridt opad stigen. En kamp som kræver stor fokus hvis den unge Allen skal holde sin winstreak kørende.

Dan Hooker har haft lidt af en rutsjebane tur i UFC buret, men han har tilgengæld også kæmpet imod et højere niveau. Med en baggrund inden for Muay Thai/Kickboxing har han en del highlights på sin UFC record. Hooker er meget aggresiv i striking afdelingen, og er ikke blev for at presse fremad så længe kampen varer. Udover hans aggressivitet i buret, har han også vist en af de bedste chins i divisionen. Hooker er ikke typen der quitter, og man skal bogstavelig talt knække ham for at få ham ud af ringen. Dette aspekt i kombination med en mere mindre risiko villig kæmper i Allen, taler for vores bet her.
Hooker træner pt. i en af de mest udviklede gyms i MMA verden, nemlig hos City Kickboxing som også er hjem for den nuværende middleweight champ Israel Adesanya. Dette gym er i rivende udvikling, og viser gang på gang et repetoire af kæmpere som har et solidt overall MMA game.

Jeg forventer at se en tæt kamp hvor Allen måske kan vinde dommerne over på sin side pga. af hjemmebane publikum. Allen kommer til at kæmpe som han plejer; holde sig på ydersiden med en defensive tilgang, samtidigt med at han vil lede efter de åbne huller som Hooker giver ham, når Hooker presser fremad. Denne kamp forventes at gå distancen, især pga. Allen's kampstil (75% af hans kampe er gået distancen) og pga. Hooker's vilje og evne til at tage hårde slag. I tilfælde af vi ser aktivitet i wrestling/grappling afdelingen, vil Allen kunne forsvare sig solidt. Allen har større chance for at stoppe Hooker på gulvet end Hooker har, men jeg forventer at Allen vil fokusere på at forsvare sig først og fremmest. Jeg regner ikke med at Allen har evnerne til at knække Hooker. Samtidigt, regner jeg med at Allen kan holde sig udenfor fare, medmindre at Hooker kan give ham ind i et "bodegabrawl".


Vores statistik og matchup på papirer, viser stor value i at kampen går distancen. Med en vinderchance på 69% til odds 1.66, lander vi på en betvalue på 114,54. Denne linie er 10-15 point værre hos andre bookies.
Jeg har derfor valgt at spille på Arnold Allen vs. Daniel Hooker går distancen/til point til odds 1.66, med en risiko på 7 ud af 10 units.

—————————————
Edges:

Technique (Boksning) – Allen
Technique (Kickboxing) – Hooker
Technique (Muay Thai) – Hooker
Cardio – 50/50
Speed – Allen
Wrestling – edge til Allen
Grappling – Allen
Power – Hooker


Arnold Allen – Daniel Hooker Odds


Arnold Allen – Daniel Hooker Head 2 Head


Flere Tips

28. august 2022
15:00
Units 3/10
Tippet til 2.00
19. august 2022
19:00
Units 1/10
Tippet til 1.65
21. august 2022
Units 2/10
Tippet til 6.50
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar