Argentina vs Saudi Arabien – 22. nov. 11:00

Units 5/10
Tabt -5,00
Udgivet 21. nov. 23:04

Tre ting der taler for spillet

✅ Argentina er massive favoritter mod svage Saudi Arabien, og det er ganske sandsynligt de får lavet en masse mål

✅ Di Maria varmede op med 2 mål i Argentinas generalprøve i onsdags, hvor han kun spillede de første 45 minutter

✅ Den rutinerede offensivspiller holder et flot scoringssnit for landsholdet

Bet365 er her ude med en særdeles fin betaling for at den 34 årige Di Maria kommer på tavlen. 3.75 er langt højere end det som det øvrige marked tilbyder, og det er også alt for højt.

Di Maria har i snit scoret 1 mål pr. 3,5 hele landskamp for Argentina, hvor det samlet set er blevet til 27 scoringer forud for dette VM.

Argentina nåede at spille en testkamp lige inden denne slutrunde. Den fandt sted i onsdags, hvor De Forenede Arabiske Emirater blev banket med 5-0. Di Maria scorede 2 mål i 1. halvleg, inden han blev skiftet ud i pausen.

Argentinas offensiv er voldsom. De har scoret 19 mål i deres seneste 5 kampe og det virker som en ret håbløs opgave at forhindre trioen med Martinez, Messi og Di Maria i at score mål. Specielt for de små fodboldnationer.

Jeg forestiller mig at Argentina kommer blæsende ud til den her kamp, og forsøge at vinde den så stort som muligt. Det er første gruppekamp og de 2 næste modstandere er noget stærkere end Saudi Arabien. Det gælder bare om at tæve dem, hvis det er muligt, da målforskel kan blive et tema.

Hvis du er interesseret i flere VM tips, besøg vores side, hvor vi samler alle tips til VM.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –