18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 34,4
TBP 106,5%
Hitrate 36,3%

Argentina vs Portugal-3. October 2021 19:00

Units 3/10 Tabt
Argentina vs Portugal
X
3. oktober 2021 19:00
Unibet
Tippet til 5.10
Udgivet 2. oktober 2021 20:56
VM-finale i futsal – Litauen

De forsvarende verdensmestre fra Argentina har spillet sig i en ny finale, fem år efter deres seneste triumf. I finalen møder de europamestrene fra Portugal. Begge mandskaber kommer til finalen efter en række imponerende kollektive præstationer.

Klarest står Argentinas kollektive triumf i semifinalen mod Brasilien. Ved halvleg var man foran med 2-1 mod de brasilianske superstjerner, og man formåede at bevare føringen igennem hele anden halvleg – trods fejlproblemer og et massivt brasiliansk pres.

Både mod Rusland og Brasilien har Argentina spillet tætte kampe. Mod Rusland vandt de efter straffespark, mens Brasilien blev besejret med 2-1. Det samme har Portugal mod Serbien, Spanien og Kazakhstan. Alle tre kampe endte uafgjort efter ordinær spilletid.

Argentina har et meget stærkt kollektiv, der især er skabt på baggrund af et stærkt defensivt fundament. Portugal har et knapt så stærkt kollektiv, men de har et par gode individualister, hvor særligt Varela og Coelho har strålet ved det her VM. Derudover har de en skarp træner i form af Jorge Braz, og det er i virkeligheden Portugals styrke: de er godt coachet.

Selvfølgelig har de en spiller som Ricardinho, som godt nok ikke shiner på samme måde som tidligere, men som fortsat har momenter, hvor han viser sit kæmpe format. Han er en spiller, der har x-factoren til at afgøre en finale som den her.

Jeg har dog Argentina som solide favoritter til at vinde VM. Deres defensive kollektiv er simpelthen uhyre imponerende. Kun én gang i den her turnering har et hold scoret mere end én gang mod Argentina, og det var i en gruppespilskamp.

Men oddset på X er for højt. I min optik er den i al fald spilbar ned til odds 4,50, og nok også nærmere 4,30.

5,10 – Unibet, Mr Green, 888sport, LeoVegas
4,60 – PokerStarsSport

Alternativt kan man kombinere det her spil med et spil hos Bet365, der går på at Argentina vinder kampen med præcis ét mål til odds 7. Det er også for højt

Argentina vs Portugal – Odds


Argentina vs Portugal – Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar