18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 156,3
TBP 108,3%
Hitrate 48,2%

Argentina-Brasilien-11. July 2021 02:00

Units 2/10 Vundet
Argentina vs Brasilien
Argentina vinder
11. juli 2021 02:00
bet365
Tippet til 3.75
Udgivet 8. juli 2021 13:13
Argentina og Brasilien står i finalen til Copa America 2021, det kunne næsten ikke være skrevet bedre inden. Superclásico er opgøret som alle havde håbet på, fordi det bringer en fantastisk historie og rivalskab med sig. Argentina, der ikke har vundet titlen siden 1993, vil nu få muligheden for at tage hævn for resultatet i 2019, hvor Brasilien sendte Lionel Messi og Co. ud med 2-0 i semifinalen.

Brasilien har taget en pæn favoritværdighed i dette opgør, ligesom de har gjort i de sidste mange indbyrdes kampe. Trupmæssigt står Brasilien bedre, da deres defensiv er noget stærkere besat navnemæssigt end Argentinas. Hjemmebanefordelen ser ikke ud til at spille en synderlig stor rolle, da der ingen tilskuere er at finde til Copa America.

Argentina gik videre fra deres gruppe med Bolivia, Chile, Paraguay og Uruguay, sidstnævnte slog de med 1-0 og tillod ikke mange chancer. Generelt har det været et argentinsk hold, der har set ganske stabile ud defensivt, på trods af de nøjes med Otamedni, Pezzella og Molina fremfor Marquinhos, Thiago Silva og Danilo.

Argentina har godt nok tilladt 4,36 xGA kontra Brasiliens 2,36, men 1,16 af Argentinas andel er kommet af et straffespark mod Chile, som efterfølgende blev fulgt op. Offensivt ligger de to nationer meget lige, men med en lille fordel til Argentina.

Messi har været i fremragende form for Argentina hidtil, og det kan godt have en effekt, at det ligner absolut sidste udkald for den lille magiker, hvis han skal vinde Copa America med Argentina. Han har stort set scoret og assisteret som det har behaget ham, og står indtil videre noteret for 5 mål og 4 assists.

Offensivt er det generelt ikke meget Brasilien har på Argentina længere. Neymar, Richarlison, Paqueta og Everton, ville snildt kunne vurderes som dårligere end Messi, Lautaro Martinez, Di Maria og Rodrigo De Paul.

Styrkeforholdet ser mere tæt ud end oddset antager, og Argentina ligner ikke den “klare” underdog som tidligere set.

Statistikker fra denne analyse er hentet fra WyScout.com

Argentina – Brasilien Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 11. juli 2021 03:40.

Argentina – Brasilien Head 2 Head


Skriv et svar