18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Antwerpen-Omonia Nicosia-26. August 2021 21:00

Units 4/10 Vundet
Antwerpen vs Omonia Nicosia
Antwerpen -1.00 (AH)
26. august 2021 21:00
888
Tippet til 1.96
Udgivet 26. august 2021 12:30
Det var næsten one way traffic kampen igennem, da de to mandskaber mødtes på Cypern i sidste uge. Alligevel var cyprioterne klart skarpest og lavede alligevel fire mål i kampen. Det har da også været Brian Priskes problem, at hans mandskab afgiver alt for mange chancer og indkasserer for mange mål. Bedst eksemplificeret ved 5-2 sejren over Standard Liege i forrige runde, men også dette EL-kvalopgør.

Antwerp er stærke på kuglen og spiller med et godt offensivt udtryk, og de var mildest talt uheldige med at gå fra kampen sidste torsdag med et 2-målsnederlag. Det hører dog med, at Antwerpen trods 60% boldovertag ikke formåede at skabe nok chancer, og det skal hjemmebanefordelen gerne kunne hjælpe med.

Antwerpen gør sig da normalt også i en langt stærkere liga end Omonia, og selvom Omonia ramte et godt niveau i det omvendte opgør, så bør det være en ulempe, at man endnu ikke har spillet andre betydningsfulde kampe. Antwerpen fik fri af forbundet i den seneste kamp, og de skal kapitalisere af friske ben efter en uges pause.

Jeg kan godt lide asian-varianten, hvor vi får pengene retur ved en 1-målssejr. Omonia kan sagtens leve med et 1-måls nederlag og skulle Antwerpen komme foran med to, så er udeholdet ikke tvunget til at gå all in. Faktisk vil der være gode muligheder for, at kampen kan gå lidt i stå.

Antwerpen – Omonia Nicosia Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 27. august 2021 07:56.

Antwerpen – Omonia Nicosia Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar