18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -11,0
TBP 92,3%
Hitrate 49,0%

Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk-25. September 2021 23:00

Units 3/10 Tabt
Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk
Joshua w/ point el. teknisk afgørelse
25. september 2021 23:00
ComeOn
Tippet til 4.25
Udgivet 25. september 2021 01:04
IBF-, WBA- og WBO-titelkamp på sværvægt. Main event i London.

Joshua er klar favorit, selvom han står over for en unik udfordring. Usyk ligner en svær modstander med sin bevægelighed, speed og teknik. Forskellen i power og størrelse kan være for meget, men det kan også blive skak frem for et brawl, hvilket fører til en tættere kamp, der går fuld tid.

Det taler for spillet:

•Joshua har klare fordele med sin størrelse og slagkraft. Han bør diktere fra midten med sit jab.
•Joshua vil formentlig være disciplineret, så han ikke efterlader åbninger eller risikerer træthed.
•Joshua er næppe helt så hurtig på fødderne, så det kan komme til at ligne kampen mod Parker.
•Usyk er en eminent tekniker, som det er svær at lande rent mod. Han vil nok heller ikke brawle.
•Usyk er en type, som normalt aldrig går ned i tempo, så han bør blive rigtig svær at slide ned.
•Usyk er southpaw, så han bør ikke være lige så åben over for favorittens lige højre som andre.

Det taler imod spillet:

•Joshua er en stor puncher med begge hænder. Han kan afgøre kampe med en perfekt træffer.
•Joshua er en uhyggelig finisher, hvis han får en åbning. Dette er de største farer for vores spil.
•Joshua har stadig en lidt mistænkelig kæbe. Usyk kan formentlig ryste ham med sin præcision.
•Usyk er ikke en naturlig sværvægter. Størrelsesforskellen kan vise sig at blive helt afgørende.
•Usyk skal nok tage chancer for at lukke afstanden, hvilket kan give muligheder for favoritten.
•Usyk er på papiret en dygtigere bokser end Joshua, så overraskelsen kan altså ikke udelukkes.

Odds

Anthony Joshua er klar favorit overalt på markedet. Cashpoint giver 1,31 på en engelsk sejr, Comeon giver 1,35, 888Sport, Mr. Green og Unibet giver 1,38, Bet365 giver 1,40, Nordicbet giver 1,42, mens Betfair Sportsbook og Bwin giver 1,44. Min chancevurdering ligger omkring 68-4-28, så jeg finder ikke nogen værdi på et vinderspil.

Bookmakerne hælder til, at vi får en afgørelse før tid, hvilket giver god mening med antallet af knockouts på favorittens rekordliste. Man får højest 1,72 på dette spil hos Bet365, mens fuld tid omvendt giver højest 2,25 hos Comeon. Kampens mest sandsynlige udfald er en favoritsejr på knockout, hvilket det er svært at være uenig med. Man får højest 2,25 på dette spil hos Betfair Sportsbook, mens det resterende marked ligger omkring 2,00. Det er ikke mange sværvægtere, som jeg ikke ville tage dette odds mod.

Jeg har dog svært ved at bestemme mig for, hvordan denne kamp kommer til at se ud. Joshua har størrelsen og poweren, hvilket taler for ham. Dette kan blive udslagsgivende, men han er stadig en smule sårbar, mens han er oppe mod en fortræffelig tekniker med speed, reflekser og kondition, som han ikke har set før i karrieren. Jeg kunne sagtens se en mere forsigtig Joshua, der dog stadig vil vinde runder ved at tage midten af ringen og diktere med jabbet, som man så det mod Parker og Ruiz i rematchen. Tolv runder er lang tid, men oddset hos Comeon stikker ud og skal prøves. Til sammenligning med vores spil får man blot omkring 3,50 hos det resterende marked. Med dette in mente, så virker det ikke urimeligt at give en chancevurdering på 25 procent, hvilket giver en solid betvalue på 106,25 procent.

Anthony Joshua

England
31 år (15. oktober 1989)
24-1, 22 KO
Ortodoks
Højde: 198 cm.
Rækkevidde: 208 cm.
Vægt: 109 kg.

Anthony ”AJ” Joshua er IBF-, WBA- og WBO-mester på sværvægt og er rangeret som nummer et i divisionen hos The Ring. Han har bl.a. besejret Matt Skelton, Kevin Johnson, Gary Cornish, Dillian Whyte, Charles Martin, Dominic Breazeale, Eric Molina, Wladimir Klitschko, Carlos Takam, Joseph Parker, Alexander Povetkin, Andy Ruiz og Kubrat Pulev, mens han har tabt til samme Ruiz. Han tog OL-guld i 2012, før han blev professionel.

Oleksandr Usyk

Ukraine
34 år (17. januar 1987)
18-0, 13 KO
Southpaw
Højde: 191 cm.
Rækkevidde: 198 cm.
Vægt: 100 kg.

Oleksandr ”The Cat” Usyk er rangeret som nummer ti på sværvægt og nummer fire pound-for-pound hos The Ring. Han er tidligere ubestridt mester på cruiservægt, hvor han forenede alle de fire store bælter. Han har bl.a. besejret Pedro Julio Rodriguez, Krzysztof Glowacki, Thabiso Mchunu, Michael Hunter, Marco Huck, Mairis Briedis, Murat Gassiev, Tony Bellew, Chazz Witherspoon og Dereck Chisora. Han vandt guldmedaljer ved EM, VM og OL, før han blev professionel.

Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk – Odds


Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk – Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Hold da op. Sikke en kamp og sikke en præstation af Usyk. Han boksede helt, som han skulle, men det var alligevel overraskende, at han fik taget initiativet fra start. Jeg havde regnet med, at han ville være mere forsigtig, mens Joshua ville have mere autoritet med jabbet fra midten af ringen, men sådan blev det ikke. Joshua rettede glimrende til i midtrunderne, hvor han tog power af sine slag og gik mere efter præcision, men energien var der ikke down the stretch.

    Jeg havde virkelig ikke troet, at de første runder skulle være Usyks. De sidste, hvis han kom så langt, var mere sandsynlige pga. hans utrolige kondition. Det blev helt udslagsgivende på dommernes scorecards. 8-4 eller 7-5 i runder var korrekt, hvilket (lidt overraskende) også blev anerkendt. Man kunne godt have frygtet, at hjemmebanen ville have svunget nogle tætte runder den anden og forkerte vej, men Usyks aktivitet samt Joshuas hævelse under øjet og tunge ben gjorde, at ukraineren ikke kunne fratages sejren.

    Jeg er stadig lidt ved siden af mig selv. Det var en hæsblæsende kamp. Jeg har ikke noget imod spillet, men jeg er alligevel lidt ærgerlig, fordi Joshua så rigtig stærk ud, da han rettede til først. Jeg har ikke set den helt samme selvtillid og autoritet fra ham siden Ruiz-nederlaget, men han viste, at han godt kan, når han tror på det, synes jeg. Man kan bare ikke være overrasket, hvis man laver et modsvar, at Usyk kommer tilbage med plan B, C eller D. Han er et skakgeni udover at være en kriger. De første runder, hvor Joshua loadede lidt op og var for inaktiv var forskellen – selvom Usyk cementerede, hvor god han er, helt til sidst, hvor dommerne var lige ved at blive overflødige.

    Hele divisionen er nu vendt på hovedet. Jeg havde virkelig set frem til Joshua vs. Fury, som verden blev snydt for pga. Wilders insisteren på en lidt ligegyldig rubber match, men nu er det umuligt at sige, hvad der skal ske. Wilder er ikke uden muligheder med hans power, men Fury er markant bedre. Det ved vi nu. Spørgsmålet er, om Joshua indløser sin rematch klausul med Usyk, det er jeg ikke sikker på, eller om vi i stedet skal have Fury vs. Usyk. Man må heller ikke glemme Whyte, som er mandatory til WBC-bæltet, hvis han kommer forbi en upåagtet, men farlig Wallin (som overraskende pressede Fury for få år siden).

Skriv et svar